Prizrenska 9, Zeleni Venac, Beograd,

Blog

Dubinsko čišćenje lica – Kombinacija prave kozmetike i profesionalnog tretmana!

22/09/2020

Dubinsko čišćenje lica je neophodna stavka u nezi kože – ako želite što duže da zadržite blistav ten i mladalački izgled.

Ako govorimo o klasičnom tretmanu dubinskog čišćenja lica kod kuće – tu obično mislimo na korišćenje odgovarajuće kozmetike za čišćenje lica.

S druge strane, neophodno je podvrgavati se i profesionalnim tretmanima za dubinsko čišćenje lica. Svakodnevno čišćenje i nega lica u kombinaciji sa profesionalnim tretmanima za čišćenje lica su dobitna kombinacija! Ultrazvučno čišćenje lica se pokazalo kao najsavremenija i najbolja metoda za čišćenje i najdubljih slojeva kože – potpuno neinvazivno i bezbedno.

Kako se sprovodi dubinsko čišćenje lica kod kuće?

Dubinsko čišćenje lica kod kuće obično uključuje sledeće korake:

  1. Korišćenje sredstva za čišćenje lica koje se ispira
  2. Parenje lica kako bi se otvorile pore i omekšala sva prljavština
  3. Nežna masaža lica sredstvom za piling i dubinsko čišćenje kože
  4. Nanošenje maske
  5. Serum i hidratantna krema prema tipu kože kao završni korak.

Dubinsko čišćenje lica je neophodno ako vašoj koži nedostaje vlage i ako je sklona aknama, mitiserima i bubuljicama. Generalno svaki tip kože zahteva redovno dubinsko čišćenje – ali je masna koža naročito zahtevna.

Kozmetika za čišćenje lica treba da bude na prirodnoj bazi – budući da prirodni sastojci nemaju tendenciju da izazivaju neželjene reakcije. To moraju biti oni koji prijaju koži i koji je dubinski čiste – uklanjajući sve nečistoće, sebum, mrtve ćelije kože i ostatke šminke.

Naš centar za lepotu sadrži najkvalitetnije proizvode za čišćenje i negu lica. Oni su na prirodnoj bazi i sadrže lekovite biljke koje su najbolji prijatelj vašoj koži.

Ultrazvučno čišćenje lica – Profesionalni tretman za blistav ten o kojem maštate!

Kao profesionalna opcija u poređenju sa jednostavnim korišćenjem proizvoda za čišćenje lica, ultrazvučno čišćenje lica će dubinski očistiti vašu kožu za samo nekoliko minuta!

Dubinsko čišćenje lica

Vaša koža će nakon tretmana biti čista, sveža, blistava i vrlo, vrlo mekana.

Redovno dubinsko čišćenje lica će dubinski očistiti vašu kožu, pomoći da se uspori proces starenja i dodati gipkost zreloj koži.

Dubinsko čišćenje kože će otpušiti zapušene pore, očistiti ih i istovremeno ubrizgati neophodnu dozu hranljivih sastojaka i hidratacije nazad u kožu.

Iako zaista postoje tretmani za čišćenje i negu lica kod kuće u kojima biste možda uživali, oni ipak ne mogu da se porede sa profesionalnim tretmanima čišćenja lica.

Prednosti ultrazvučnog čišćenja lica su velike kada su u pitanju profesionalni tretmani za dubinsko čišćenje lica.

Dubinsko čišćenje lica – Koliko često treba sprovoditi ovakvu negu kože?

Postoji nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir prilikom procene vremena između tretmana dubinskog čišćenja lica. Ono što je dobro za vašu prijateljicu, ne mora biti i za vas. Zapamtite da je svačija koža drugačija i da ima posebne zahteve.

Faktori koje treba uzeti u obzir

Tretmani za dubinsko čišćenje lica se sprovode iz mnogih razloga. Neki žele da sačuvaju mladalački izgled, dok drugi žele da očiste kožu sklonu aknama i mitiserima. Odlučite koji su vaši ciljevi nege kože i šta se nadate da ćete postići.

Najbolji način za postavljanje dobrog cilja i plana nege kože je rad sa dermatologom od najranijeg uzrasta. Vaš dermatolog će vam pomoći da pronađete proizvode koji najbolje odgovaraju vašoj koži, a zatim ćete dublje da rešite i druge probleme sa kožom.

Kako vi, tako i vaša koža stari, pa će režim nege kože morati da se menja. Na primer, oštećenje kože od sunca, pušenje i drugi faktori utiču na vašu kožu. Vaš dermatolog će najbolje znati kako da se pozabavi takvim promenama.

Vaš tip kože

Glavni stav o tome koliko često treba da zakazujete dubinsko čišćenje lica je vaš tip kože. Ako imate tretmane za lice jer je vaša koža masna ili je podložna aknama, planiraćete ih češće.

Koža sa začepljenim porama, miteserima i aknama ima koristi od mesečnih poseta. Kako vidite znatno poboljšanje, možete staviti kožu na ređi raspored.

Dubinsko čišćenje lica

Ako patite od suve i/ili osetljive kože, možete ograničiti dubinsko čišćenje lica na svaka dva meseca ili šta već dermatolog proceni da vam najbolje odgovara.

Opšte preporuke

Ako sve ove faktore ostavimo po strani, opšta preporuka za dubinsko čišćenje je da treba da se izvodi na svake 3-4 nedelje ili jednom mesečno. Toliko traje životni ciklus vaše kože. Posle tri ili četiri nedelje, vaše ćelije kože ponovo počinju da se obnavljaju.

Redovna nega lica adekvatnim kozmetičkim proizvodima pomaže ovom procesu i osigurava da vaša koža uvek blista.

Dubinsko čišćenje lica – Centar lepote Fotoepilacija Beograd – Vaš saveznik za čisto i blistavo lice!

Fotoepilacija Beograd je potpuno moderan centar lepote u Beogradu. Pored toga što kod nas možete da obavite najbolje tretmane za negu i čišćenje lica – možemo da se pohvalimo i sjajnom kozmetičkom linijom za čišćenje lica, regeneraciju, revitalizaciju i učvršćivanje kože.

Usluge po kojima smo najpoznatiji su svakako fotoepilacija i fotopodmlađivanje. Koristeći najsavremeniju IPL tehnologiju, tj. metodu pulsirajućeg svetla, možemo potpuno da preporodimo vašu kožu!

Kontaktirajte nas već danas i zakažite svoj termin za dubinsko čišćenje lica u Fotoepilacija Beograd centru!

Ne zaboravite da imate samo jedno lice i zato mu se maksimalno posvetite!

2 Comments
  1. […] Jesenja nega kože – Dubinsko čišćenje lica […]

  2. […] Dubinsko čišćenje pora pomoću ultrazvučnih talasa, bez upotrebe hemijskih sredstava i mehaničkog stiskanja kože, danas se smatra jednom od najboljih opcija da savršeno očistite svoju kožu. […]

Comments are closed.