Blog

Epilacija dve regije – Treća regija gratis!

16/05/2021

Epilacija dve regije je pravi izbor kako za žene, tako i za jači pol.

Pitanje kako se rešiti upornih dlačica od davnina je aktuelno. Ne samo da predstavljaju estetski problem, već u nekim kulturama njihovo otklanjanje je odraz higijene, pa i verske tradicije. Zbog toga su stari narodi nastojali da pronađu najbolje rešenje za postizanje glatke kože. Počev od čupanja specijalnim pincenatama, preko smese meda i limuna, pa do krema za usporavanje rasta – svaki je imao kratkotrajni efekat.

Iako je moderno doba donelo savremene preparate i metode, postignuti rezultati su i dalje privremeni. Neretko ih prate brojne nuspojave, kao što su iritacija, hiperpigmentacija i urasle dlake.

S obzirom da osećaj glatkoće treba održavati žene, pa i mnogi muškarci, izdvajaju godišnje sate i sate, a da ne pominjemo stotine ili čak hiljade dolara za razne metode uklanjanja dlaka.

Ako ste ikada poželeli da se brzo, lako i trajno rešite neželjenih dlaka na telu ili licu, imate sreće! Stručni tim lekara i licenciranih estetičara salona za Fotoepilaciju Beograd vam otkriva revolucionarni tretman koji će učiniti da se vaši snovi o glatkoj koži ispune.

Zašto se žene odlučuju na epilaciju?

Epilacija je vrsta tretmana na koju se većina žena odluči pred početak vrele godišnje sezone. Niko ne želi da doživi neprijatnost ili da propusti dan sunčanja zbog neželjenih dlačica na telu. Mislite o dobrom provodu na vreme i rešite ih se što pre. Moguće je izvršiti epilaciju na gotovo bilo kom delu tela, a nausnica i intimne zone su najtraženiji tretmani među ženama. Ipak, vremenom se i muškarci oslobađaju predrasuda. Takođe, i jači pol sve češće želi da odstrani neželjene dlačice sa tela.

Epilacija dve regije

Epilacija ne izaziva nikakve neželjene posledice i ne stvara neželjene efekte na koži. Trajno uklanjanje neželjenih dlačica, ukoliko se sprovede u sertifikovanom salonu i pod nadzorom dermatologa, ne škodi koži.

Najčešća epilacija dve regije

Epilacija može da se izvodi na bilo kom delu tela. Ipak, pojedine regije su zastupljenije u odnosu na druge

Kod žena najpopularnija je epilacija nausnica. Kako je lice ono što prvo vidimo prilikom upoznavanja sa nekim, brkovi iznad usana žena nikako nisu privlačni. Zahvaljujući tretmanu epilacije posle samo nekoliko tretmana nikada nećete morati da brinete o čupanju ili depiliranju nausnica.

Epilacija dve regije

Otklanjanju dlaka bikini zone posvećuje se veća pažnja u letnjim mesecima. Svakodnevni odlazak na plažu nije zabavan kada morate da brinete o brijanju i crnim tačkicama koje se nakon jednog dana pojave. Ne samo da kvare vaš beach look, već postoji opasnost da dovedu do kožnih problema. Ni depiliranje voskom na nekoliko nedelja ne rešava problem maljavosti, posebno ako idete često na bazen.

Epilacija intimne regije oslobodiće vas ovih problema. Ukoliko u toku zime niste razmišljale o bikini zoni, budite bez brige. Za razliku od drugih tretmana, epilacija se može izvoditi i u toku leta, pa i na osunčanoj koži.

Pazuh je jedino područje koje na ženi mora uvek biti bez dlake. Poslednjih godina taj trend primenjuje i jači pol, te je epilacija pazuha kod muškaraca najtraženija. Sledi je otklanjanje dlaka sa leđa, jer u ovom predelu nisu prihvatljiv znak muževnosti.

Koje su prednosti epilacije dve regije?

Epilacija dve regije nema ograničenja, tj. možete sami izabrati delove tela sa kojih želite trajno da otklonite dlake.

Bez obzira što se tretiraju dve zasebne regije, rezultati se postižu znatno brže nego drugim metodama. Razlog za to leži u širokom spektru svetlosnog snopa koji omogućava delovanje na dlačice različitih boja, debljina, stepena maljavosti, kao i zahvatanje veće površine kože.

Tretman je potpuno bezopasan, pa je rizik od pojave alergijske reakcije, opekotina i drugih kontraindikacija eliminisan.

Najpovoljnija cena epilacije

Dočekajte spremni letnji dane, posetite naš salon, jer u njemu epilacija dve regije donosi treću regiju gratis!