Prizrenska 9, Zeleni Venac, Beograd,

Blog

Epilacija intimne regije i pazuha – Savršeno glatka koža!

29/06/2021

Epilacija intimne regije i pazuha svrstava se u epilaciju najosetljivijih delova tela. Ovi delovi tela svakako su izuzetno osetljivi, te se njihovoj epilaciji treba posvetiti posebna pažnja.

Salon lepote Fotoepilacija Beograd vam u narednim redovima otkriva o čemu bi trebalo voditi računa kada je epilacija intimne regije i pazuha u pitanju.

Šta podrazumeva epilacija intimne regije i pazuha?

Kao i svaka druga epilacija, tako i epilacija intimne regije i pazuha podrazumeva trajno uklanjanje neželjenih dlačica.

Trajna epilacija je posebna metoda uklanjanja dlačica sa lica ili tela kojoj pribegava sve veći broj žena i muškaraca. Razloga za to je mnogo, a jedan od najvažnijih jesu dugoročni rezultati koje samo epilacija pruža.

Epilacija intimne regije i pazuha

Za koju god regiju tela se odlučite, rezultati neće izostati. Naprotiv, imaćete glatku kožu dugi niz godina, te nećete morati da posežete za brijačima ili voskom!

Epilacija intimne regije i pazuha podrazumeva uklanjanje dlačica sa bikini i pazušne zone najmodernijim uređajima u nekoliko sesija. Uređaji koje koristimo u našim salonima emituju pulsirajuću svetlost visokog intenziteta koja uništava folikul dlake toplotom. Zahvaljujući tome, dlačice se nikada više ne vraćaju!

Broj sesija se kreće od 6 do 10, a zavisi od toga kakav je tip vaše dlake. Broj sesija zavisi i od drugih razloga, koje će vam naši stručnjaci objasniti prilikom prve posete, odnosno konsultacija.

Zašto je epilacija intimne regije i pazuha popularan izbor?

Leto je idealna sezona za nošenje bikinija, kupaćih kostima, kratkih šortseva, haljinica, suknji i majica bez bretela.

Kako biste u potpunosti uživali u lepoti plaže i blagodetima sunčanja na moru, sigurni smo da želite da se osećate udobno u sopstvenoj koži. Upravo iz tog razloga želite glatku, negovanu kožu regija kao što su bikini zona, pazuh i noge!

Kako su bikini zona i pazuh izuzetno osetljive regije, ne preporučuje se njihovo svakodnevno brijanje. Učestalo brijanje može izazvati niz problema, od onih bezazlenih kao što su sitne iritacije, do onih ozbiljnijih kao što su urasle dlake ili posekotine. Veliki broj žena ne preferira brijanje intimne regije upravo iz razloga što je ova regija podložna urastanju dlačica.

Depilacija voskom ili kremama za depilaciju se takođe ne preporučuje za ove dve regije. Vosak može izazvati veoma burne reakcije vašeg tela i jako crvenilo. Osim toga, depilacija voskom itekako može biti bolan proces koji je potrebno ponavljati na dve do tri nedelje. Ona svakako daje dugotrajnije rezultate od brijanja, ali je bol cena koju morate platiti za to!

Epilacija ove dve regije se preporučuje jer je na duže staze svakako isplativiji izbor. Kada jednom završite sve sesije (i jednu preventivnu) možete zaboraviti na brijače, kreme za depilaciju, voskove i šećerne paste za depilaciju. Uštedećete mnogo svog vremena, ali i novca!

Zašto je epilacija intimne i pazušne regije najbolja u našem salonu?

Salon lepote Fotoepilacija Beograd ima dugogodišnje iskustvo u svom poslu, što nas čini vašim sigurnim partnerom ka savršeno glatkoj koži!

Osim trajne epilacije najsavremenijim uređajima, nudimo vam i druge usluge kao što je ultrazvučno čišćenje lica. Ovaj vid čišćenja lica veoma je značaj za regeneraciju kože i poboljšavanje njenog kvaliteta.

Zatezanje tela i facijalni anti-age tretmani takođe su vam na raspolaganju u centru lepote Fotoepilacija Beograd.

Stručno osoblje u našem salonu uvek vam je na raspolaganju za rešavanje svih nedoumica i odgovore na sva pitanje koja vas mogu mučiti.

Epilacija intimne regije i pazuha

Ukoliko ste odlučili da upravo nama ukažete poverenje i zakažete epilaciju bikini i pazušne zone, budite sigurni da ste napravili pravi izbor. Sve što je potrebno jeste da nekoliko dana pre i posle tretmana izbegavate izlaganje direktnim sunčevim zracima i podignite rutinu nege kože za stepenik više.

Zahvaljujući uređajima koje koristimo, sada je potrebno svega dva dana izbegavanja sunca pre samog tretmana. Važno je da na tretmane dolazite sa čistom kožom, bez dezodoransa, losiona, krema ili drugih kozmetičkih proizvoda.

Zakažite tretmane epilacije po najpovoljnijim cenama po regiji upravo kod nas! Zakažite svoj termin na vreme!