Prizrenska 9, Zeleni Venac, Beograd,

Blog

Trajna epilacija IPL tehnologijom – Sve prednosti ultimativne metode uklanjanja dlačica

11/02/2020

Epilacija IPL tehnologijom je sve popularnija kako u svetu, tako i u Srbiji. Sve veći broj žena želi da se zauvek i nepovratno reši neželjenih dlačica, a epilacija to i omogućava.

Postoji mnogo načina da se uklone dlačice, kako trajno, tako i privremeno, ali trajno uklanjanje dlačica predstavlja dugoročno rešenje za ovaj problem. Razvoj beauty industrije doveo je i do unapređenja metoda trajnog uklanjanja neželjenih dlačica. Tako je sada moguće odabrati između više različitih metoda epilacije, a to nije uvek jednostavno. Epilacija treba da bude jednostavna, brza, efikasna i prilagođena budžetu. Jedno od najboljih rešenja jeste epilacija IPL tehnologijom.

Šta je epilacija IPL tehnologijom?

Epilacija IPL tehnologijom predstavlja jedan od najpopularnijih načina uklanjanja neželjenih dlačica. Tehnologija IPL jeste skraćenica za takozvano „Intense pulsed light“, odnosno metod rada pulsirajućom svetlošću visokog intenziteta.

Uređaj IPL tehnologije deluje emitovanjem širokog spektra svetlosti na nekoliko različitih talasnih dužina. Takođe, moguće je i prilagođavanje tretmana karakteristikama svakog klijenta pojedinačno. Fotoepilacija ili epilacija IPL tehnologijom je revolucionarna metoda uklanjanja neželjenih dlačica tokom koje se svetlost primenjena na kožu pretvara u toplotu i uništava ćelije korena dlake. Delovanjem na ćelije korena, dlačice odumiru i otpadaju.

Epilacija IPL tehnologijom

IPL tehnologija predstavlja revolucionarni i utimativni metod uklanjanja dlačica koji je moguće naći u centru Beograda, u salonu Fotoepilacija Beograd. Reč je o tehnologiji poslednje generacije koja uklanjanje neželjenih dlačica čini prijatnijim nego ikada.

Kako izgleda epilacija IPL tehnologijom?

Da biste se na pravi način pripremili za fotoepilaciju, neophodno je da pre dolaska u centar lepote ne uklanjate dlačice iz korena, ni na koji način, tri nedelje.

Tretman IPL tehnologijom ima mnogo prednosti u odnosu na lasersko uklanjanje dlačica, a jedna od njih je i efikasnost. Epilacija IPL tehnologijom je potpuno bezbolna i dugotrajna metoda uklanjanja neželjenih dlačica.

Epilacija IPL tehnologijom jeste manje invanzivna metoda epilacije koja uništava dlačice do korena koristeći pulsirajuću svetlost. Moguće je tretirati čak i preplanulu kožu, jer IPL tehnologija ima blagotvorno dejstvo na oštećenu kožu tela. IPL tehnologija je i „sun and safe“.

Ovaj potpuno bezbolni i bezbedni metod epilacije može da se primenjuje bilo kada. U zavisnosti od jačine dlake, epilacija traje u proseku 30 minuta po zoni, a dlaka otpada u periodu od sedmog do 21. dana.

Epilacija IPL tehnologijom

Tretman je neophodno ponoviti nekoliko puta, odnosno jednom mesečno, a kasnije sve ređe. Održavanje je potrebno vršiti jednom ili dva puta godišnje. Epilacija lica vrši se na četiri nedelje, a tretman zavisi od hormonalnog stanja.

Rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana. IPL tehnologija potpuno čisti pore u kojima se nalazila dlaka i ostavlja ih čistim i praznim. Fotoepilacija uklanja do 85 odsto dlačica tretirane zone, a one koje se kasnije pojavljuju su slabije, tanje i sporije rastu.

U centru lepote Fotoepilacija Beograd, žene najčešće imaju potrebu za epilacijom nogu, prepona, lica i pazuha, dok se muškarci najčešće odlučuju za leđa, grudi i stomak.

Centar za lepotu u Beogradu

Centar za lepotu i negu lepote nalazi se u Beogradu i predstavlja jedan od najmodernijih centara lepote. Naši estetski eksperti koriste najmoderniju tehnologiju kako bi na najefikasniji način uklonili neželjene dlačice.

 

Prilikom prve posete centru lepote, klijent će popuniti upitnik kojim će se proceniti adekvatnost tretmana i područja epilacije. Pregleda se i ustanovljava fototip kože, boja, dubina i debljina dlačice. Na osnovu pregleda, klijent dobija preporuke estetskog stručnjaka, a onda popunjava upitnik o zdravstvenom stanju. Odmah nakon upoznavanja klijenta sa epilacijom i izvođenja probnog testa, započinje se sa tretmanom i trajnim uklanjanjem dlačica.

Kontaktirajte nas i zakažite tretman u centru lepote Fotoepilacija Beograd. Mi smo uvek tu za vas spremni da unapredimo vaš izgled i otklonimo neželjene dlačice. U našem centru lepote možete i kompletno da pomladite kožu, takođe, koristeći pulsirajuće svetlo. Efekat ćete poboljšati ukoliko se odlučite za neki od kozmetičkih proizvoda iz naše linije za čišćenje, revitalizaciju ili učvršćivanje kože.

8 Comments
  1. […] uklanjanja neželjenih dlačica. Ovaj metod trajnog uklanjanja dlačica zasniva se na najnovijoj IPL tehnologiji, odnosno Intense pulsed […]

  2. […] cena epilacije je, svakako, veoma bitan faktor prilikom odabira salona za trajno uklanjanje neželjenih dlačica. Kako se bliže leto i vreli dani, sve veći broj žena, ali i muškaraca, odlučuje se na to da […]

  3. […] Srećom, razvoj tehnologije i nauke omogućio je trajno uklanjanje dlačica, bez neželjenih efekata i komplikacija. U pitanju je epilacija IPL tehnologijom. […]

  4. […] tehnologije u ovoj oblasti je doveo do dugoročnog rešenja za uklanjanje dlačica, a to je fotoepilacija IPL tehnologijom. Najbolje od svega je to što je ovo veoma pristupačna metoda, ali ipak najbitnije je pronaći […]

  5. […] Razvoj kozmetologije i tehnologije stvorio je mogućnost za trajno uklanjanje dlačica. Odnosno, razvijena je epilacija IPL tehnologijom. […]

  6. […] Zapravo, tokom istorije tehnika otklanjanja dlaka prošla je dug put. Počev od alata koji je pravljen od stena i školjaka, preko krema na bazi arsena, pa do prvog brijača početkom 20 veka – brojne promene obeležile su istorijske periode. Moderno doba donelo najnoviju, a to je epilacija IPL tehnologijom. […]

  7. […] tehnologija jeste metod trajnog uklanjanja neželjenih dlačica korišćenjem pulsirajućeg svetla. Fotoepilacija je sve popularnija jer značajno slabi koren dlake, čini je mekšom i omogućava njeno trajno […]

  8. […] Epilacija IPL tehnologijom ima brojne benifite u odnosu na druge metode za otklanjanje dlaka. […]

Leave a Reply