Prizrenska 9, Zeleni Venac, Beograd,

Blog

Epilacija nogu IPL tehnologijom

23/08/2021

Epilacija nogu IPL tehnologijom jedan je od najpopularnijih tretmana za koji se odlučuje sve veći broj pripadnica nežnijeg pola.

Cilj ovog tretmana je trajno i bezbolno uklanjanje neželjenih dlačica. Naročitu popularnost ovaj tretman dostiže u letnjem periodu, kada je u jeku sezona letovanja na moru i nošenja kratke odeće.

Zašto je epilacija nogu IPL tehnologijom najbolje rešenje za uklanjanje neželjenih dlačica sa ove regije tela otkriva vam salon lepote Fotoepilacija Beograd.

Epilacija nogu IPL tehnologijom ne predstavlja rizik po vaše zdravlje

Kada želimo nežnu, glatku i negovanu kožu nogu, često posežemo sa različitim sredstvima za uklanjanje dlačica.

Redovno korišćenje brijača je neminovna u letnjem periodu, kada je ženski pol u pitanju. Sinonim ženske lepote u savremenom svetu svakako jeste negovana koža bez dlačica. Zato mnoge žene koriste brijače kako bi ih uklonile. Međutim, brijač ne daje trajne rezultate. Često je brijanje neophodno ponavljati svakog ili svakog drugog dana, kako bi koža ostala glatka. Ovo sa sobom nosi određene rizike. Česta upotreba brijača može isušiti vašu kožu i učiniti je grubom. Naravno, kada je brijanje u pitanju, rizik od posekotina uvek postoji, a naročito kada je potrebno ukloniti dlačice oko zglobova ili drugih nezgodnih mesta na nogama.

Epilacija nogu IPL tehnologijom

Sa druge strane, depilacija voskom takođe može doneti određene komplikacije. Određenom broju žena depilacija voskom uopšte ne prija. Koža postaje iritirana, a često se javljaju i bol i otečenost nakon tretmana. Koža se takođe može oštetiti ovom metodom uklanjanja neželjenih dlačica, a to niko ne želi.

Epilacija nogu IPL tehnologijom jedini je potpuno bezbedan način uklanjanja neželjenih dlačica. Naime, napredovanjem tehnologije i upotrebom intenzivnog pulsirajućeg svetla uklanjaju se i najupornije dlačice, bez iritacija, bola i neželjenih reakcija.

Epilacija nogu IPL tehnologijom daje dugotrajne rezultate

IPL epilacija je jedini kozmetički tretman uklanjanja dlačica koji daje trajne rezultate. Kada kažemo trajne, mislimo – doživotne. Nakon odrađenih 6 do 10 sesija, vaše noge postaju i ostaju potpuno glatke i nežne.

Kao što smo ranije naglasili, uklanjanje dlačica brijačem daje privremene rezultate koji traju jedan ili dva dana. Nakon toga, one ponovo izrastaju i potrebno je ponoviti mukotrpan proces. Kada je u pitanju depilacija, dlačice se takođe vraćaju nakon dve ili tri nedelje od tretmana. Kod trajne epilacije to nije slučaj. Nakon završenih sesija i jedne preventivne, više nikada nećete osetiti potrebu za brijačima ili voskom.

Ovo je jedna od glavnih prednosti epilacije IPL tehnologijom.

Naš salon lepote Fotoepilacija Beograd koristi najsavremenije uređaje koji uz pomoć intezivne pulsirajuće svetlosti prodiru u folikul dlake i u potpunosti ga uništavaju, bez neželjenih ili alergijskih reakcija.

Ukoliko želite trajne rezultate uklanjanja dlačica bez ikakvih rizika, odlučite se za IPL epilaciju nogu ili bilo koje druge regije.

Epilacija IPL tehnologijom može se vršiti i na preplanuloj koži

Veoma je važno napomenuti još jednu veliku prednost IPL epilacije. Ta prednost je svakako epilacija preplanule kože.

Do nedavno je bilo praktično nemoguće i zamisliti epilaciju na koži koja je preplanula. Posle sunčanja bilo je nemoguće podvrgnuti se ovakvim kozmetičkim tretmanima.

Međutim, to više nije slučaj. Zahvaljujući SUN&SAFE modu koji poseduju naši uređaji, epilacija preplanule kože je postala dostupna i bezbedna opcija. Sve što je potrebno jeste da se ne izlažete sunčevim zracima dva dana pre svakog tretmana. Isto tako, neophodno je izbegavanje UV zračenja i dva dana nakon obavljene procedure.

Na sam tretman dolazite sa čistom kožom, bez kremica ili losiona za telo.

Epilacija nogu IPL tehnologijom

Za više dodatnih informacija u vezi sa epilacijom IPL tehnologijom u svakom trenutku nas možete kontaktirati. Naš stručan i ljubazan tim vam stoji na raspolaganju za sve nedoumice.

Salon lepote Fotoepilacija Beograd – Za negovanu, glatku, nežnu i baršunastu kožu lica ili tela!