Prizrenska 9, Zeleni Venac, Beograd,

Blog

Epilacija nogu – Rešite se neželjenih dlačica najmodernijom tehnologijom

22/02/2020

Epilacija postaje jedan od najpopularnijih beauty tretmana, kako u svetu, tako i u Srbiji. Kako sve više žena posećuje salone lepote u želji da istakne sve svoje atribute i prirodnu lepotu, tako i saloni šire svoje usluge. Ipak, treba obratiti pažnju na njihov kvalitet i pouzdanost. Upravo je iz tog razloga centar lepote Fotoepilacija Beograd pravi izbor. Postojimo skoro dve decenije i iza sebe imamo samo zadovoljne klijente kojima smo pružili prvoklasnu uslugu. Epilacija nogu jeste jedan od najpopularnijih tretmana u našem centru lepote.

Epilacija je vrsta tretmana na koju se većina žena odluči pred početak vrele godišnje sezone. Niko ne želi da doživi neprijatnost ili da propusti dan sunčanja zbog neželjenih dlačica na telu. Mislite o dobrom provodu na vreme i rešite ih se što pre. Moguće je izvršiti epilaciju na gotovo bilo kom delu tela, a epilacija nogu je najtraženiji tretman među ženama. Ipak, vremenom se i muškarci oslobađaju predrasuda. Takođe, i jači pol sve češće želi da odstrani neželjene dlačice sa tela.

Epilacija nogu – Prednosti trajnog uklanjanja dlačica

Alternative epilaciji su depilacija ili brijanje dlačica. Depilaciju je moguće izvršiti na više različitih načina, a najčešći su depilacija toplim voskom, hladnim voskom ili šećernom pastom. Ipak, za koji god tretman da se odlučite, neminovne su iritacije i crvenilo koje može da traje i par dana, u zavisnosti od jačine korena dlake.

Brijanje dlačica je, takođe, popularan tretman, ali neželjeni efekti su brojni. Osim što su moguće iritacije, česte su i posekotine brijačem koje mogu da budu veoma neprijatne i bolne. Neretko se događa da trenutak nepažnje ostavi trajni ožiljak.

Epilacija nogu 3

Epilacija ili fotoepilacija, koja se primenjuje u našem centru lepote, je sasvim druga priča. Ovaj tretman ne izaziva nikakve neželjene posledice i ne stvara neželjene efekte na koži. Trajno uklanjanje neželjenih dlačica, ukoliko se sprovede u sertifikovanom salonu i pod nadzorom dermatologa, ne škodi koži.

Fotoepilacija podrazumeva trajno uklanjanje neželjenih dlačica savremenom IPL (Intense pulsed light) tehnologijom, odnosno primenom intenzivne pulsirajuće svetlosti na zonu koju klijent želi da tretira.

Zašto je fotoepilacija pravi izbor?

Fotoepilacija nogu je pravi izbor za sve žene koje žele za sva vremena da se reše neželjenih dlačica. Fotoepilacija se značajno razlikuje od epilacije laserom, a ovaj metod je mnogo pouzdaniji, dugoročniji i nežniji prema vašoj koži.

Dlačice su manjeg rasta – Tretman fotoepilacije uklanja koren dlake tako što cilja njen pigment i uništava folikul. Dlačice rastu u fazama, ali kada se folikul uništi u fazi rasta, njegov životni ciklus se usporava, a dlačica eliminiše.

Delotvornost – Tokom depilacije ili brijanja događa se da se propusti dlačica. Sa epilacijom tako nešto nije moguće. Vaše noge će biti glatkije nego ikada.

Bez opekotina i posekotina – Često se događa da vruć vosak u dodiru sa kožom napravi opekotinu. Takođe, neretko se dešava da se neko poseče prilikom brijanja. Sa epilacijom više nikada nećete povrediti kožu i naneti sebi bol.

Manje uraslih dlačica – Svaka metoda kratkoročnog uklanjanja dlačica uzrokuje urastanje dlaka. Sa epilacijom više nikada nećete imati ovakav problem!

Uštedite vreme – Svi živimo užurbanim životom, a ukoliko se odlučite za epilaciju nogu više nikada nećete morati uzalud da trošite vreme u salonu ili u kupatilu pokušavajući da se rešite neželjenih dlačica.

 

Sada je pravo vreme da pružite svojoj koži najbolji tretman koji zaslužuje i da se jednom i zauvek rešite dlačica najmodernijom i najsavremenijom metodom.

Epilacija nogu – Najbolji salon za nepovratno odstranjivanje neželjenih dlačica

Centar lepote Fotoepilacija Beograd funkcioniše po modelu koji je poznat i prihvaćen u beauty svetu. Kod nas možete da zakažete besplatan probni test epilacije, a cene koje vam nudimo su, zaista, jedinstvene na tržištu.

Kod nas je moguće izvršiti epilaciju bilo koje zone na telu. Epilacija nogu je samo jedna od njih. Takođe, možete da zakažete i tretman fotoepilacije lica, pazuha, prepona, ruku.

Osim trajnog uklanjanja neželjenih dlačica, naši dermatolozi bave se i fotopomlađivanjem. Reč je o tretmanu koji koristi benefite najmodernije tehnologije sa ciljem da izvrši rejuvenaciju kože. Negujte svoju kožu!

Kontaktirajte nas što pre i posetite naš salon u srcu Beograda.

3 Comments
  1. […] epilaciju po najpovoljnijoj ceni od samo 30 EUR, a tretman je moguće izvršiti na licu, nogama, rukama, intimnoj zoni ili bilo kom drugom delu tela. Naravno, pre tretmana, klijent se konsultuje […]

  2. […] Uklanjanje dlačica je za većinu ljudi aktivnost koja oduzima izvesno vreme. Iako su starije metode poput depilacije voskom, šećernom pastom i brijanjem kratkoročno efikasne, one ne pružaju dugoročno rešenje za uklanjanje dlačica. […]

  3. […] je fotoepilacija nogu i prepona najtraženija, tretman se može sprovesti na bilo kom delu tela, bez ikakvih […]

Comments are closed.