Blog

Epilacija pazušne zone – Bezbolna procedura

25/05/2021

Epilacija pazušne zone odličan je način da se zauvek rešite neželjenih dlačica sa ove regije tela. Iako joj češće pribegavaju žene, ova procedura pogodna je i za pripadnike jačeg pola.

S obzirom na to da nam se bliži leto i nošenje majici koje otkrivaju upravo ovaj deo tela, pravo je vreme da se odlučite upravo za ovaj tretman. Za svega nekoliko sesija bićete spremni za leto, plažu i sunčanje bez brige o neželjenim dlačicama.

Epilacija pazušne zone – Prednosti ovog načina uklanjanja dlačica

Epilacija pazušne zone je bezbedan način uklanjanja dlačica. Kada se uzme u obzir da je regija pazuha jedna od najosetljivijih regija na telu, mora se posebno voditi računa o njemu. Uklanjanje dlačica brijačem ili kremama za depilaciju nije idealno rešenje.

Epilacija pazusne zone

Ukoliko još uvek praktikujete svakodnevno brijanje pazuha, onda znate koliko to može postati naporno. Osim toga što ćete svakoga dana izgubiti vreme na ovo, rizikujete posekotine i druge probleme. U ovoj regiji nalaze se limfni čvorovi i žlezde. Brijanje može dovesti do njenog zapaljenja, što kasnije može imati i određene posledice. Sigurni smo da to ne želite.

Kreme za depilaciju uklanjaju samo površinski dlačice, te imaju isti efekat kao i brijač. One nisu rešenje ukoliko želite potpuno glatku pazušnu zonu na duže staze. Trakice za depilaciju su izuzetno bolne i stvaraju crvenilo, a mogu i oštetiti kožu pazuha.

Sa druge strane, epilacija pazušne zone ima blagotvorni efekat na vašu kožu. Ne oštećuje je, već je čini glatkom i mekom. To je glavna i osnovna prednost ovog tretmana u odnosu na ostale.

Osim toga, epilacija u našem salonu nudi vam dugotrajne rezultate. Kada prođete kroz sve preporučene tretmane, nikada više nećete morati da brinete o neželjenim dlačicama, koje nikako nisu privlačne.

Još jedna prednost ovakvog načina ukljanjanja dlačica jeste i taj što vam na duže staze štedi novac. Zamislite koliko novca ćete uštedeti na godišnjem nivou onda kada prestanete da kupujete brijače, kreme ili trakice za depilaciju, kao i vosak.

Kako se vrši epilacija, odnosno fotoepilacija pazuha?

Epilacija koja se vrši u našem salonu lepote je potpuno bezbolna i bezbedna procedura uklanjanja dlačica.

Uz pomoć nje uništavaju se i najupornije dlačice i postiže se efekat potpuno glatke i nežne kože. Ovaj tretman nema nikakvih kontraindikacija, pa ga tako čini pogodnim za sve, kako za žene, tako i za muškarce.

Važno je naglasiti da su aparati koji se koriste u našem salonu sertifikovani i potpuno bezbedni.

Broj tretmana koji je potreban klijentu zavisi od više faktora. Pre svega zavisi od fototipa kože, jačine dlačica, kao i od boje dlačica i pola klijenta. U suštini, od 6 do 10 tretmana potrebno je kako bi se uklonile sve neželjene dlačice. Ovo takođe zavisi i od regije tela na kojem se epilacija vrši. Neke regije zahtevaju manje, a neke više tretmana. Važno je napomenuti da je epilaciju moguće vršiti na bilo kojoj telesnoj regiji.

Zašto se odlučiti baš za naš salon lepote i epilaciju?

Salon lepote Epilacija Beograd nudi vam usluge epilacije najnovijom i najmodernijom tehnologijom. Osim epilacije, nudimo vam i usluge ultrazvučnog čišćenja lica.

Epilacija pazusne zone

Ukoliko odlučite da upravo nama ukažete poverenje i rešite da se podvrgnete tretmanu epilacije pazušne zone ili druge regije na telu, bićete potpuno sigurni. Aparati koji se koriste u našem salonu su kvalitetni i potpuno bezbedni.

Prednosti SUN&SAFE tehnologije koju koristimo prilikom epilacije su zaista ogromne. Ovo znači da se epilacija može vršiti i na preplanuloj koži, bez ikakvih posledica. Ovo značajno smanjuje vreme koje je potrebno da prođe od poslednjeg izlaganja direktnom suncu do prvog tretmana epilacije. Samim tim, štedite svoje vreme.

U svakom trenutku možete nas pozvati i raspitati se o svim uslugama koje vam nudimo!

One Comment
  1. […] Leti je glatka, negovana i baršunasta koža lica i tela prioritet. Nošenje kratkih haljinica, šortseva, suknjica i majici bez bretela podrazumeva da se osećate prijatno u svojoj koži. Zato se pred leto možete odlučiti i za epilaciju nogu ili pazuha. […]

Comments are closed.