Prizrenska 9, Zeleni Venac, Beograd,

Blog

Epilacija po zonama – Najpraktičniji vid trajnog uklanjanja dlačica

27/07/2021

Epilacija po zonama predstavlja najpraktičniji, najekonomičniji i najbezbedniji način trajnog uklanjanja dlačica sa tela ili lica.

Kada dođe leto ili pred sam letnji period, većina pripadnica ženskog pola krene da razmišlja o načinima uklanjanja dlačica. Uglavnom o dugotrajnom uklanjanju neželjenih dlačica sa tela ili lica krenemo da razmišljamo pred određenu svečanost koja nas očekuje ili pred planirano letovanje. Međutim, na epilaciju lica ili tela ne morate čekati leto, to možete učiniti kada god želite.

Sve veći broj muškaraca se takođe odlučuje za epilaciju. Epilacija po zonama je izuzetno popularna i kod pripadnika jačeg pola. Osim što se jednom i zauvek rešavaju dosadnih dlačica, naročito sa regije lica, ovaj način uklanjanja dlačica je popularan iz više razloga.

Zbog čega je epilacija po zonama najbolji izbor?

Kada je u pitanju trajna epilacija, prednosti ove procedure u odnosu na druge metode uklanjanja dlačica su ogromne.

Ako nikada do sada niste praktikovali epilaciju, za vas je epilacija po zonama najbolje rešenje. Na taj način, zonu po zonu, polako ćete se upoznati sa ovim tretmanom i svim prednostima koje nudi.

Fotoepilacija Srbija

 

Kada su u pitanju žene, epilacija je jedna od najpopularnijih metoda uklanjanja dlačica sa različitih regija tela. Vaše noge, ruke ili lice biće potpuno glatko, a vaša koža baršunasta i nežna. Osim toga, kada završite sve sesije (od 6 do 10 tretmana) rešavate se upornih dlačica jednom i zauvek! Zar to nije dovoljno dobar razlog da zakažete epilaciju u našem salonu već danas?

Epilacija po zonama je ujedno i ekonomičniji izbor, s obzirom na to da vam nudimo najbolje cene ove kozmetičke procedure. Vaš budžet praktično neće osetiti nikakav izdatak, ali će vam vaša koža biti itekako zahvalna! U salonu lepote Fotoepilacija Beograd uvek vas čekaju fantastične cene, kao i fenomenalne aktuelne ponude.

Još jedna od povoljnosti epilacije po zonama jeste ta što vam ona pruža potpunu prilagodljivost vašem dnevnom rasporedu. Ukoliko nemate mnogo slobodnog vremena na raspolaganju, odlučite se upravo za epilaciju po zonama!

Koje regije na telu se najčešće tretiraju?

Kada je u pitanju ženski pol, jedna od najpopularnijih zona za lasersku epilaciju svakako jesu noge.

Epilacija nogu je naročito popularna pred letnju sezonu, kada je aktuelno nošenje šortseva, haljinica ili suknji. Sigurni smo da ne želite da provodite po pola sata svakoga dana na mučno brijanje, što leti postaje neophodnost. Toliko često brijanje nogu svakako može oštetiti površinski sloj vaše kože, a nisu retke ni posekotine oštricom brijača. Naročito ako brijanje obavljamo u žurbi. Depilacija nogu je takođe jedan od najčešćih načina za uklanjanje dlačica sa nogu, ali ni ona ne nudi apsolutno trajna rešenja.

Pazušna zona je takođe veoma popularna regija kada su žene i devojke u pitanju. Svakodnevno brijanje pazuha takođe nije strano, što takođe može oštetiti vašu kožu. Zato se odlučite za trajnu epilaciju i ove zone!

Epilacija grudi je sve popularnija kod pripadnika muškog pola. Ova zona je naročito popularna kod muškaraca koji se bave sportovima kao što su plivanje ili bodibilding. Ipak, ne morate biti sportista da biste se odlučili za epilaciju. Ona je dostupna svima koji žele trajno i bezbolno rešenje za uklanjanje dlačica sa bilo koje regije tela. Još jedna od najpopularnijih regija kada su muškarci u pitanju svako jeste regija leđa ili stomaka.

Epilacija po zonama u salonu lepote Fotoepilacija Beograd

Epilacija tela ili lica dostupna vam je u našem salonu lepote Fotoepilacija Beograd. U našem salonu nudimo vam usluge trajne epilacije sa bilo koje regije tela, uz korišćenje najsavremenijih kozmetičkih aparata. Naši uređaji su potpuno bezbedni i ne ostavljaju nikakve posledice po vaše zdravlje.

Epilacija po zonama

Zahvaljujući posebnom Sun&Safe modu, moguće je tretirati čak i preplanulu kožu. Ova činjenica govori u prilog potpunoj sigurnosti naših uređaja za epilaciju.

Zakažite svoj termin već danas i vaša koža će vam zauvek biti zahvalna!