Prizrenska 9, Zeleni Venac, Beograd,

Blog

Fotoepilacija IPL tehnologijom u 2021. godini – 5 razloga zašto je preporučujemo!

18/03/2021

Fotoepilacija IPL tehnologijom u 2021. godini najtraženija je i najefikasnija metoda trajnog otklanjanja dlačica sa tela i lica. Osim što ćete ih se rešiti jednom i zauvek, možete biti potpuno sigurni u ovu metodu. Ne postoje nikakve kontraindikacije. Naprotiv, vaša koža izgledaće bolje nego ikada ranije!

Letnja sezona nam uskoro dolazi, a samim tim i pitanje koje muči mnogi broj žena – Kako se najbolje i najbrže rešiti neželjenih dlačica sa tela?

Predstavljamo vam 5 razloga zašto vam preporučujemo upravo ovu metodu!

Fotoepilacija IPL tehnologijom u 2021. godini – Dugotrajno rešenje koje vam štedi novac!

Osnovni razlog i ono zbog čega se fotoepilacija IPL tehnologijom u 2021. godini preporučuje jeste trajno uklanjanje dlačica.

Pulsirajuće svetlo koje se koristi prilikom upotrebe aparata za fotoepilaciju uklanja gotovo sve dlačice sa tela za samo nekoliko tretmana, odnosno sesija.

IPL tehnologija ili Intense pulsed light tehnologija koristi se prilikom procedure fotoepilacije. To je zapravo pulsirajuće svetlo visokog intenziteta koje ima širok raspon talasnih dužina i uklanja dlačice sa ciljanog područja.

Zamislite koliko biste vremena uštedeli, naročito u letnjem periodu, kada ne biste morali da brijete noge svakog drugog dana ili idete na epilaciju dva puta mesečno.

Fotoepilacija intimne regije

Osim što čini vašu kožu baršunastom, ova metoda rešiće vas upornih neželjenih dlačica jednom zasvagda.

Drugi razlog prednosti ove metode jeste taj što na dugoročne staze štedi vaš novac.

Cena trajne epilacije može biti veoma visoka. Međutim, u našem salonu i sa fotoepilacijom to nije slučaj. Zauzvrat, nećete više imati potrebe za kupovinom brijača, pena za brijanje, krema za epilaciju, tračica sa voskom i ostalih potrepština za svakodnevno brijanje.

Kada uzmete u obzir cenu svih ovih proizvoda u drogerijama na mesečnom nivou, fotoepilacija IPL tehnologijom u 2021. godini svakako je isplativiji izbor!

Fotoepilacija – Efikasna metoda koja je potpuno bezbolna

Sledeći razlog zbog kojeg preporučujemo ovu metodu jeste njena efikasnost.

Fotoepilacija IPL tehnologijom u 2021. godini najefikasnija je metoda uklanjanja dlačica. Uklanja i do 90% neželjenih dlačica. Nijedna druga metoda trajnog uklanjanja dlačica nema ovoliku efikasnost! Dlačice koje preostaju potpuno su svetle, tanke i praktično ih nemoguće videti golim okom. Dakle, ukoliko želite da vaše noge u svakom trenutku leta izgledaju sjajno i glatko, ova revolucionarna metoda idealno je rešenje za vas. Naravno, njome eliminišete dodatni korak brijanja prilikom pripremanja za izlazak u grad i štedite svoje dragoceno vreme.

Stoga, ukoliko želite efikasno rešenje koje traje – Fotoepilacija Beograd tu je za vas!

Čevtrti razlog zbog kojeg je fotoepilacija najbolje rešenje za sve jeste taj što je ona potpuno bezbolna metoda. Ukoliko niste pobornik poznate izreke „lepota mora da boli“ ova metoda uklanjanja dlačica kao stvorena je za vas! Prilikom procedure koristi se aparat koji sadrži sistem hlađenja Sub Zero Intense, koji eliminiše osećaj toplote i čini čitav postupak ugodnim.

Kada se odlučite za fotoepilaciju, nećete morati da brinete o mogućim neželjenim dejstvima, crvenilu, posekotinama i sličnim kontraindikacijama. One jednostavno ne postoje!

Peti, i poslednji razlog, jeste taj što je vreme pripreme za fotoepilaciju veoma kratko. Umesto čekanja da prođe 2 nedelje od poslednjeg izlaganja suncu, ovo vreme je sa sun&safe modom skraćeno na samo 2 dana. Fotoepilacija IPL tehnologijom u 2021. godini može se vršiti i na preplanuloj koži, što znači da se može praktikovati u bilo kom godišnjem dobu. Potpuno sigurno i bezbedno!

Fotoepilacija Beograd – Vaš saveznik za lepu i negovanu kožu!

Salon lepote Fotoepilacija Beograd koristi najsavremeniju tehnologiju (IPL) prilikom trajnog uklanjanja dlačice putem svetlosti. Ovo je zaista revolucionaran način za postizanje glatke i negovane kože.

Dozvolite timu stručnjaka u svojoj branši da brine o izgledu i zdravlju vaše kože umesto vas.

Osim fotoepilacije, nudimo vam razne tretmane nege kože tela i lica, kao što su antiage tretmani, anticelulit tretmani, fotopodmlađivanje, izbeljivanje zuba…

Najbolja epilacija u Beogradu

Zakažite svoj termin fotoepilacije na vreme i spremni dočekajte leto!