Prizrenska 9, Zeleni Venac, Beograd,

Blog

Fotoepilacija za muškarce – Negovan izgled kože prioritet je i za jači pol!

13/03/2021

Tretmani nege i lepote kože i kose odavno se ne odnose samo na pripadnice ženskog pola. U današnje vreme sve veći broj jačeg pola odlučuje se za kozmetičke procedure poput fotoepilacije za muškarce, iz više različitih razloga.

Koji god da je razlog vaše želje za uklanjanjem dlačica, fotoepilacija je pravo rešenje za njihovo potpuno eliminisanje.

Fotoepilacija za muškarce – Standardi lepote isti su za sve

Odavno je prevaziđeno mišljenje da bi samo žene i devojke trebalo da uklanjaju dlačice sa tela i posvete se epilaciji.

I muškarci bi podjednako trebalo da vode računa o svom izgledu. To podrazumeva negu kože lica i tela, negu kose i eliminisanje neželjenih dlaka sa tela ili lica. Fotoepilacija za muškarce je odličan izbor jer ona predstavlja trajno uklanjanje dlačica. Zaboravite na žilete i brijače! Oni su stvar prošlosti ukoliko se odlučite za ovu proceduru.

Prednost fotoepilacije za muškarce jeste ta što nakon ovog tretmana više nećete morati da svakodnevno oštećujete svoju kožu lica brijanjem ili nekog drugog dela tela epilacijom voskom.

Maljavost leđa oduvek je bila izvor nesigurnosti mnogih muškaraca. Moramo priznati, mnogo dlaka na leđima svakako ne izgleda privlačno. Zato je fotoepilacija leđa za muškarce ne samo kozmetička procedura, već i šansa da povrate svoje izgubljeno samopouzdanje!

Fotoepilacija za muškarce

Ukoliko ste muškarac sa profesijom zbog koje u svakom trenutku morate izgledati uglađeno i uredno, onda je fotoepilacija vaš spas.

Muškarci, prema rezultatima jednog istraživanja iz Velike Britanije, potroše čak 45 dana svog života na brijanje! Zvuči suludo, zar ne? To je čak 65 520 minuta!

Pomislite samo na to koliko biste novca uštedeli kada ne biste morali da kupujete jednokratne brijače, kreme i gelove za brijanje, losione posle brijanja ili kada ne biste plaćali depilaciju voskom na svake dve nedelje. Fotoepilacija tela ili lica štedi vaše vreme i vaš novac!

Fotoepilacija za muškarce- Šta zapravo predstavlja?

Fotoepilacija je revolucionarna metoda uklanjanja neželjenih dlačica sa bilo kog dela tela ili lica. Ovaj inovativni tretman koji koristi svetlo pravi je put ka trajnom uklanjanju dlačica.

Aparati koji se koriste prilikom fotoepilacije funkcionišu na osnovu IPL tehnologije – Intense pulsed light tehnologije. Pulsirajuća svetlost visokog intenziteta emituje široki spektar svetlosti na više talasnih dužina. Time se zapravo ispušta toplota koja uništava koren dlačice.

Ono što je važno napomenuti jeste da je fotoepilacija potpuno bezbolna procedura. Ovo je još jedan razlog zbog kojeg je stekla ogromnu popularnost, kako među ženama tako i kod jačeg pola.

Mnogi su mišljenja da je fotoepilacija kod muškaraca još efektivnija nakon prvog tretmana jer je sama dlaka jača i deblja od ženske. Prve rezultate ovog tretmana svakako ćete uočiti već nakon prve sesije.

Broj potrebnih sesija zavisi od pola osobe, fototipa kože, veličine regije sa koje se žele ukloniti dlačice, debljine dlake i mnogih drugih.

Na fotoepilaciju dolazite uvek sa čistom kožom, bez krema i losiona. Pre samog tretmana trebalo bi izbegavati direktno izlaganje suncu i UV zracima. Izbegavanje solarijuma se podrazumeva.

Salon lepote Fotoepilacija Beograd- Usluge koje vam nudimo

Pored fotoepilacija za muškarce i žene, Fotoepilacija Beograd nudi vam još mnoštvo drugih usluga u cilju poboljšanja kvaliteta i lepote kože.

Ukoliko želite da postignete ujednačen ten, ublažite vidljivost bora ili proširenih pora, fotopodmlađivanje odličan je izbor za vas. Stručan tim našeg salona na raspolaganju vam je uvek, za svaku nedoumicu ili pitanje.

Još jedna od usluga koja vam je na raspolaganju jeste ultrazvučno čišćenje lica, koje će dubinski očistiti vaše pore i učiniti vašu kožu lepšom.

Pored ovih, dostupne su vam i različite vrste facijalnih anti-age tretmana, tretmana zatezanja kože, anticelulit tretmani, izbeljivanje zuba i mnogi drugi.

Zakažite svoj termin na vreme za neku od naših usluga i podmladite izgled svoje kože!

Fotoepilacija Beograd – Vaš saveznik u negovanju tela i lica!

 

 

One Comment
  1. […] je epilacija za muškarce najbolje rešenje otkriva vam salon za Epilaciju […]

Comments are closed.