Prizrenska 9, Zeleni Venac, Beograd,

Blog

IPL epilacija nausnica

02/08/2021

IPL epilacija nausnica je najbolji način da dođete do glatke kože ove regije lica.

Iako su brada i brkovi odlike muževnosti kod pripadnika jačeg pola, sinonim lepote ženskog lica jeste negovana i glatka koža. Od davnina su žene pribegavale raznim metodama uklanjanja dlačica sa lica i tela, jer se glatka koža i tada smatrala ženstvenom i primerenom damama.

Postoje različiti načini uklanjanja dlačica, ali se IPL epilacija nausnica pokazala kao najefikasnija metoda. Razloga za to je mnogo, a salon lepote Fotoepilacija Beograd vam u današnjem tekstu otkriva zbog čega je to tako.

IPL epilacija nausnica daje dugotrajne rezultate

Depilacija nausnica voskom ili šećernom pastom je jedan od najpopularnijih načina uklanjanja dlačica sa ove regije lica. Iako joj se mnoge žene iznova i iznova vraćaju, depilacija ipak ne daje dugotrajne rezultate. Dlačica nakon dve do tri nedelje ponovo počinju da rastu i postupak se mora ponoviti.

Laserska epilacija nausnica

Kada je u pitanju IPL epilacija nausnica, to nije slučaj. Kada se završe sve neophodne sesije epilacije, rezultati su trajni. Za ženski pol, ovo je od izuzetne važnosti.

Osnovna prednost epilacije jeste upravo dugotrajnost. Dakle, više nikada nećete morati da brinete o upornim i dosadnim dlačicama na licu ili nausnicama. Naravno, osim nausnica, najpopularnije regije sa kojih se mogu ukloniti dlačice su noge, pazušna zona ili ruke.

U pitanju je potpuno bezbolni tretman

Još jedna prednost IPL epilacije nad ostalim načinima uklanjanja dlačica jeste to što je ona potpuno bezbolna.

Ukoliko ste ikada uklanjali dlačice sa nausnica pincetom ili voskom za depilaciju, onda znate koliko to može biti bolno. Naročito u slučajevima kada ne koristite kreme ili gelove za ublažavanje bola.

Osim što iskustvo depilacije lica i nausnica voskom može biti veoma bolno, ova metoda može ostaviti vašu kožu osetljivom i iritiranom. Koža lica je izuzetno osetljiva, zato je treba negovati i čuvati. Redovne depilacije mogu oštetiti vašu kožu i učiniti je grubom na dodir. Iz tog razloga se odlučite za IPL epilaciju nausnica u našem salonu.

Naši moderni uređaji za epilaciju poseduju različite modove koji štite vašu kožu od mogućih oštećenja. Zahvaljujući sistemu hlađenja odmah nakon tretmana, ne dolazi do crvenila, iritacija ili bilo kojih drugih komplikacija.

Osim toga, epilaciju nausnica ili bilo koje druge regije vršimo i na preplanuloj koži. Zahvaljujući SUN&SAFE modu, epilacija preplanule kože više nije bauk!

IPL epilacija nausnica štedi vaš novac na duže staze!

Još jedna od bitnih prednosti ovog tretmana jeste njena ekonomska isplativost na duže staze.

IPL epilacija nausnica podrazumeva od 6 do 10 tretmana. Naš salon lepote nudi vam epilaciju po najpovoljnijim cenama po zoni, odnosno regiji. Kao što smo i ranije naglasili, kada jednom završite sve tretmane, rešavate se upornih dlačica zauvek! Dakle, više nema posezanja za trimerima, trakama sa voskom, pincetom ili šećernom pastom!

Iako na prvi pogled ovi proizvodi imaju primamljivu cenu i čine se kao jeftiniji izbor, to zapravo nije slučaj. IPL epilacija je na duže staze svakako isplativija! Na mesečnom nivou uštedećete mnogo novca, jer više nikada nećete morati da kupujete sredstva za depilaciju ili brijanje.

Dakle, kada se stvari sagledaju iz drugačijeg ugla, IPL epilacija bilo koje regije na telu ili licu zapravo štedi vaš novac!

Zakažite IPL epilaciju u našem salonu lepote već danas

Ne postoji idealno vreme za zakazivanje prvog tretmana IPL epilacije – to možete učiniti kada god poželite!

Zahvaljujući savremenoj tehnologiji, leto, visoke temperature i izlaganje sunčevim zracima više ne predstavljaju problem kada je epilacija u pitanju.

Vreme od poslednjeg izlaganja suncu do tretmana epilacije se drastično smanjeno. Potrebno je da izbegavate direktne sunčeve zrake svega 48 sati pred sam tretman. Na tretmane lica dolazite bez kremica, losiona i šminke, sa čistom kožom.

Laserska epilacija nausnica

Zaposleni u našem salonu lepote vam u svakom trenutku stoje na raspolaganju za sve nedoumice. Pozovite nas i zakažite IPL epilaciju nausnica već danas!