Prizrenska 9, Zeleni Venac, Beograd,

Blog

IPL epilacija tela – Glatka koža kao sinonim lepote!

16/08/2021

IPL epilacija tela je savršen put do glatke i baršunaste kože. Uz pomoć ove metode, koja koristi intenzivno pulsirajuće svetlo, za veoma kratko vreme rešićete se upornih dlačica sa tela ili lica. Ono što čini fotoepilaciju idealnim rešenjem jeste dugotrajnost njenih rezultata. Naime, kada jednom završite sa svim sesijama uklanjanja dlačica ovim putem, one se više nikada neće vratiti.

IPL epilacija tela sve je popularniji izbor među pripadnicama ženskog pola, ali i među muškarcima u našoj državi. Salon lepote Fotoepilacija Beograd otkriva vam razloge popularnosti ove metode uklanjanja maljavosti.

IPL epilacija tela se može vršiti na svim regijama na kojima rastu dlačice

Ono što je jedna od većih prednosti epilacije IPL tehnologijom jeste ta što se dlačice mogu uklanjati sa bilo koje regije na telu ili licu.

Najupornije dlačice kod žena pojavljuju se upravo na donjim ektremitetima, tačnije na potkolenicama. Iz tog razloga žene osećaju potrebu da ih gotovo svakodnevno uklanjaju brijačima, naročito u letnjim mesecima. Činjenica je da leti dlačice brže rastu, te imamo osećaj da provedemo mnogo vremena brijući se. To ne mora biti slučaj. IPL epilacija tela može biti vaš najbolji saveznik u borbi protiv ovog upornog neprijatelja ženske lepote. Više nećete trošiti sate i sate na brijanje ili depilaciju. Epilacija potkolenica pravo je rešenje kada dođu nesnosne vrućine, a sa njima i nošenje šortseva, kratkih suknjica ili haljina.

IPL epilacija tela

Još jedna od popularnih regija za epilaciju IPL tehnologijom jesu ruke. Dlačice na rukama su često estetski problem velikog broja žena, ali i muškaraca. Ipak, žene su te koje, u velikom broju, žele savršeno glatku kožu ruku. Fotoepilacija će učiniti da vaše ruke postanu i zauvek ostanu glatke!

Kada su u pitanju muškarci, epilacija se najčešće sprovodi na regijama grudi ili stomaka. Maljavost grudi ili stomaka može biti simbol muževnosti, ali je određenom broju muškaraca ona ipak nepotrebna. Sportistima, kao što su plivači ili bodibilderi, dlake na ovim regijama mogu predstavljati veliki problem. Zato se prednost daje upravo IPL epilaciji tela.

IPL epilacija tela daje dugotrajne rezultate

Kao što smo ranije pomenuli, IPL epilacija tela daje rezultate koji traju doživotno. Kada se jedna regija tela tretira više puta (od 6 do 10 puta), na njoj se dlačice više nikada ne pojavljuju. Po završetku svih sesija vaša koža ostaje glatka zauvek.

Upravo je dugotrajnost rezultata koje daje IPL epilacija razlog zbog kojeg se mnoge žene i muškarci odlučuju upravo za ovakav način uklanjanja dlačica.

Veoma je važno napomenuti da je po završetku svih sesija fotoepilacije neophodno, u prvih godinu dana, odraditi još jednu, preventivnu sesiju. Tek tada ste potpuno sigurni da se neželjene dlačice neće vratiti.

Dugotrajni, doživotni rezultati opravdavaju i samu cenu ovog kozmetičkog tretmana. Kada sve stavite na papir, veoma lako ćete uvideti da je epilacija daleko isplativiji izbor od redovnog brijanja ili depilacije voskom ili šećernom pastom. Naime, vaš mesečni budžet više neće trpeti zbog kupovine brijača, kremica za depilaciju, traka i voskova za depilaciju i sličnih proizvoda za uklanjanje dlačica.

Epilacija IPL tehnologijom je potpuno bezbolna i bezbedna

Možda i najveća prednost epilacije ovom modernom tehnologijom i uređajima jeste to što je u pitanju potpuno bezbolan i bezbedan proces.

Vaša koža ostaje neoštećena nakon sesija epilacije, ukoliko je poverite isključivo proverenim salonima. Naš salon lepote Fotoepilacija Beograd koristi samo savremene uređaje, koji, između ostalog, poseduju i SUN&SAFE mod, koji štiti preplanulu kožu tokom epilacije. Ovo znači da je IPL epilacija moguća i nakon letovanja na egzotičnoj destinaciji.

IPL epilacija tela

Za epilaciju IPL tehnologijom ne postoji savršen trenutak. Za nju se možete odlučiti kada god to poželite. Ipak, određena pravila nege kože pre samih sesija bi trebalo poštovati. Pre svih sesija morate voditi računa o hidriranju kože adekvatnim losionima i kremama, ali i izbegavati direktne sunčeve zrake. Nakon završenih tretmana, postupak nege kože ostaje isti. Takođe se savetuje i izbegavanje sunčevih zraka dva dana nakon tretmana.

Ukoliko vas je IPL epilacija tela zaintrigirala, u svakom trenutku nas možete kontaktirati!