Prizrenska 9, Zeleni Venac, Beograd,

IPL tehnologija

Šta je IPL tehnologija i koje su njene prednosti?

IPL tehnologija je sve popularnija, kako u svetu, tako i u Srbiji.

Intenzivna pulsirajuća svetlost (IPL) je najmoderniji i najinovativniji sistem dugotrajne fotoepilacije, kao i fotopodmlađivanja. Glavna razlika između IPL metode i lasera je u tome što IPL omogućava tretman za veliki broj tipova kože i različitih boja dlačica. Pri tom, u pogledu dugotrajnosti rezultata, efikasan je kao i epilacija laserom.

Tretmani laserom, naprotiv, ne mogu se primeniti na osetljivoj koži, jer su veoma agresivni. Za razliku od fiksne talasne dužine lasera, sa IPL tehnologijom je moguće izabrati raspon spektra kako bi se obezbedilo sledeće:

  • Adaptacija talasne dužine prema boji kože, boji i debljini dlake klijenta
  • Efikasno tretiranje svih tipova neželjenih dlačica

Kao drugu prednost izdvajamo to što je IPL metoda i bezbolna i ugodna, a ne treba zanemariti ni finansijski aspekt, jer je IPL tretman povoljniji.

IPL tehnologija - Fotoepilacija Beograd

Po kom principu funkcioniše IPL tehnologija?

Salon lepote Fotoepilacija Beograd raspolaže sa vrhunskim IPL (Intense Pulsed Light) sistemima, kako bi svojim klijentima osigurali najbolje rezultate već od prvog tretmana.

IPL je tehnika dugotrajne epilacije i izvodi se pomoću korišćenja svetla na principu selektivne fototermolize. To nam omogućava uništavanje folikule dlake bez oštećenja kože. Praksa je da se područje sa neželjenim dlačicama izloži nizu vrlo kratkih impulsa koncentrisane svetlosti. Svetlost (foto) primenjena na kožu pretvara se u toplotu (termo) i selektivno uništava (liza) klice ćelija koje hrane koren dlačica. Eliminisanjem ovih ćelija, dlačice odumiru i opadaju.

IPL tehnologija je inovativna, pouzdana i sigurna metoda za uklanjanje neželjenih dlačica sa tela. Takođe je dokazano efikasna i nudi dugotrajne rezultate.

Ukoliko je uporedimo sa tradicionalnom, laserskom, metodom, manje je bolna i ima širu primenu, što važi i u odnosu na sve druge poznate metode za uklanjanje dlačica.

No+Vello uređaji za epilaciju

No+Vello tehnologija pruža mogućnost da se sunčate i do dva dana pre i dva dana nakon tretmana. Možete da imate glatku kožu bilo kada da se odlučite za fotoepilaciju, čak i tokom leta kada ste izloženi suncu.

No+Vello poseduje sopstvenu istraživačku laboratoriju u kojoj se aparati testiraju i razvijaju, a sve sa ciljem da se postigne najbolji i najsigurniji tretman. Upravo je to ono što nas čini liderom na polju fotoepilacije, jer smo uspeli da razvijemo aparate koji poseduju značajne razlike i superiornost u odnosu na aparate kojima raspolaže naša konkurencija.

Koristimo najjače aparate za fotoepilaciju na tržištu (60 džula/cm2), što za rezultat daje trajno glatku kožu na različitim delovima tela. Naši aparati raspolažu i modernim sistemom rashlađivanja Sub Zero Intense, kojim postižemo efekat lokalne anestezije i tretman činimo bezbolnim i prijatnim za klijenta.

IPL tehnologija