Prizrenska 9, Zeleni Venac, Beograd,

Blog

Da li je laserska epilacija leti preporučljiva procedura?

05/07/2021

Laserska epilacija leti je itekako preporučljiva kozmetička procedura za sve osobe koje žele negovanu i glatku kožu tokom sezone letovanja i kupanja!

Neželjene dlačice na licu i telu oduvek su predstavljale izvor frustracija za mnoge žene i muškarce, kako u našoj državi, tako i svuda u svetu. Kada se i zvanično otvori sezona kupanja na moru ili u bazenu i nošenja kratkih šortseva i kupaćih kostima, počinjemo da razmišljamo i o uklanjanju neželjenih dlačica. Laserska epilacija leti je pogodna za sve regije na telu – nogu, ruku, pazušne i intimne regije, pa čak i za lice.

Zašto je laserska epilacija leti veoma popularna kozmetička procedura?

Popularnost koju je laserska epilacija leti stekla ogleda se u dugotrajnim rezultatima koje pruža.

Sigurni smo da svoju kožu leti ne želite da izlažete iritacijama od brijača ili sredstva za depilaciju. Kako je poznato da u letnjem periodu dlačice brže rastu, stoga će brijanje postati vaša svakodnevica. Ukoliko ste do sada koristili isključivo brijač za uklanjanje dlačica sa tela, onda znate koliko to može postati mučan zadatak. A leto je samo i isključivo za uživanje, zar ne? Zato je sada pravo vreme da zakažete svoj prvi tretman laserske epilacije u našem salonu!

Salon lepote za fotoepilaciju - Fotoepilacija Beograd

Još jedan razlog ogromne popularnosti epilacije tela ili lica leti jeste upravo taj što se jednom i zauvek rešavate upornih i dosadnih dlačica! Više nema brijača koji iritiraju ili oštećuju kvalitet vaše kože! Više nema bolnih voskova za depilaciju ili nekog drugog depilacionog sredstva! Sve što je potrebno jeste da posetite naš salon lepote Fotoepilacija Beograd. Ostalo prepustite nama!

Kako funkciniše trajna epilacija tela ili lica?

Trajna epilacija tela ili lica zahteva više tretmana u periodu od nekoliko meseci. U zavisnosti od tipa vaše dlake, kao i od mnogih drugih faktora, određuje se i broj sesija koji će vam biti potreban. Uglavnom se broj neophodnih sesija kreće od 6 do 10.

Pre svega, važno je da znate sve neophodne korake koje je potrebno preduzeti pre same epilacije.

Prvi korak jeste priprema vaše kože. Ovo podrazumeva povećano vođenje računa o hidriranju kože pred sam tretman.

Važno je naglasiti da se izlaganje direktnim sunčevim zracima ne preporučuje dva dana pre i dva dana posle svakog tretmana trajne epilacije laserom. Za razliku od nekih prošlih vremena, kada je bilo potrebno i do dve nedelje izbegavanja sunca zarad epilacije, može se reći da je na ovom polju napravljen izuzetan pomak!

Ipak, ukoliko već imate preplanulu kožu, a plašite se da će epilacija ostaviti flekice na vašoj koži – grešite! To se neće dogoditi! Zahvaljujući SUN&SAFE modu, epilaciju je moguće vršiti i na preplanuloj koži bez ikakvih nuspojava ili loših reakcija!

Nega kože nakon tretmana epilacije se takođe ne sme zapostaviti. Izuzetno je važno da vodite računa o tome kako i na koji način negujete svoju kožu i prilikom izlaganja suncu. Korišćenje zaštitnog faktora je neizostavno!

Na sam tretman epilacije potrebno je doći sa čistom kožom one regije koja se tretira. Dakle, bez šminke, bez kremica i bez losiona ili ulja za telo. Čista koža preduslov je uspešne epilacije tela ili lica.

Zašto je laserska epilacija leti u našem salonu pravi izbor?

Salon lepote Fotoepilacija Beograd vam nudi efikasno i dugotrajno rešenje uklanjanja neželjenih dlačica koje će vašu kožu ostaviti baršunasto nežnom i glatkom zauvek!

Naš salon je opremljen najmodernijim uređajima koji omogućavaju da laserska epilacija uvek daje dugotrajne rezultate, a naši klijenti uvek budu zadovoljni. Zahvaljujući tehnologiji intenzivne pulsirajuće svetlosti koja uništava folikul dlake, one se više nikada ne vraćaju!

Laserska epilacija leti

U našem salonu možete zakazati i epilaciju po zonama, po najpovoljnijim cenama  na domaćem tržištu! Ne propustite fantastične ponude koje svakodnevno pripremamo samo za vas!

Zakažite svoj prvi tretman i konsultacije sa našim stručnjacima već danas!