Prizrenska 9, Zeleni Venac, Beograd,

Blog

Nega kože u tridesetim godinama

10/02/2020

Nega kože u tridesetim znatno se razlikuje od nege kože u dvadesetim godinama. Kako koža stari, neophodno je voditi više računa o njoj da bi ostala očuvana i sveža.

Kada osoba napuni trideset godina, nivo hormona, elastina i kolagena opada, pa koža počinje da izgleda tanje i da propada. Menjaju se ćelije u telu, pa se dešava da fine linije i bore postaju izraženije.

Isto tako, moguće je primetiti da se tip kože menja. Uglavnom se događa da bude manje masna, ali to zavisi od tipa kože i individualno je. Glavni cilj u tridesetim godinama treba da bude da održavate kožu toniranom i hidriranom, jer na taj način usporavate znake starenja. Ipak, savetuje se da ne koristite previše kozmetičkih proizvoda, već da rutinu svedete na minimum. Nega kože u tridesetim se može činiti komplikovanom, ali nije tako. Veoma lako možete da pomognete vašoj koži da izgleda sjajno i blistavo.

Pravilna nega kože u tridesetim

Ženama, ali i muškarcima je uvek bilo važno da izgledaju lepo i privlačno. Nega kože je ključna za lep i zdrav izgled osobe. Pravilna nega je polovina puta do dobrog izgleda osobe.

Tridesete godine su one kada organizam počinje da stari, i kako bismo održali lep i svež izged u četrdesetim i kasnije, neophodno je početi sa intenzivnom negom kože u tridesetim. Ipak, ne treba preterivati. Ne savetuje se preterano korišćenje kozmetike, već dnevna i noćna rutina treba da budu odabrane i isplanirane na pravi način.

Čišćenje lica je najvažnije je treba adekvatlno ukloniti sve nečistoće sa kože. Izbegavajte preparate koji isušuju kožu, već koristite kozmetiku sa hidratantnim sastojcima. Kožu treba čistiti ujutru i uveče, a obavezno preparatom koji hrani i neguje kožu. Takav preparat možete da pronađete u našem kozmetičkom salonu, a on sadrži zob, mimozu i aloe veru. Idealan je za osetljivu kožu i osim što će idealno očistiti kožu lica, on će je istvremeno i nahraniti zdravim i prirodnim sastojcima.

Nega kože u tridesetim

Odmah nakon čišćenja sledi pravilna nega kože, a to ćete postići preparatima iz linije za revitalizaciju. Reč je o kozmetici za vitaminom C koja je idealna za mladu kožu sa prvim znacima starenja. Vitamin C ima antioksidativni efekat koji je sjajan u borbi protiv bora, a takođe i ujednačava ten.

Odmah pošto nahranite kožu neophodnim mineralima i prirodnim sastojcima, možete da radite na njenom unapređenju. Kozmetika za učvršćivanje kože lica direktno deluje protiv opuštenosti kože lica. Utiče se na proizvodnju kolagena i elastina i proizvodi se lifting efekat.

Nikako ne zaboravite na hidrataciju, koja je obavezna kad god se govori o nezi kože u tridesetim.Na hidriranoj koži se ne vide znaci starenja, već izgleda mladoliko i osveženo.

Nega kože u tridesetim – Najbolji tretman

Nega kože u tridesetim podrazumeva i prve tretmane na koži. Oni treba da budu neinvanzivni i prilagođeni tipu kože. Fotopodmlađivanje je inovativni metod rejuvenacije kože koji je dostupan u centru lepote Fotoepilacija Beograd.

Ovaj tretman podrazumeva primenu IPL tehnologije, odnosno korišćenje impulsa intenzivne svetlosti koja prodire u kožu i podstiče stvaranje kolagena i elastina. Fotopodmlađivanjem se neutrališu bore, preoblikuje lice, ujednačava ten i pruža mlađi i zdraviji izgled.

Moguće je tretirati ne samo lice, već i vrat, dekolte, šake, ali i bilo koji drugi deo tela po želji klijenta. Ova terapija je bezbolna i potpuno sigurna.

Centar lepote koji brine o vašem izgledu

Najmoderniji centar lepote u Beogradu jeste salon Fotoepilacija koji pruža prvoklasne usluge. Kod nas ćete dobiti najbolji beauty tretman u Beogradu, a takođe možete i da zakažete tretman epilacije najmodernijom IPL tehnologijom.

 

Nalazimo se u centru glavnog grada Srbije, a model po kojem radimo priznat je i visoko cenjen u svetu lepote.

Kontaktirajte sa nama još danas i zakažite tretman ulepšavanja ili epilacije. Dočekajte proleće i tople dane spremni i u najboljem izdanju.

One Comment
  1. […] podvrgavati se i profesionalnim tretmanima za dubinsko čišćenje lica. Svakodnevno čišćenje i nega lica u kombinaciji sa profesionalnim tretmanima za čišćenje lica su dobitna kombinacija! Ultrazvučno […]

Leave a Reply