Prizrenska 9, Zeleni Venac, Beograd,

O nama

Fotoepilacija Beograd - Najmoderniji Centar lepote u Beogradu

Fotoepilacija Beograd je prvi Centar lepote koji koristi sve benefite IPL tehnologije.

Mnogi danas traže beauty centar koji im može ponuditi efikasne tretmane za trajno uklanjanje dlačica pulsirajućim svetlom i naprednom tehnologijom koja je i efikasna i ekonomična.

U većini slučajeva, međutim, ljudi su prisiljeni da biraju između dve opcije: da se zadovolje lošijim uslugama ili da odluče da potroše bogatstvo.

Zahvaljujući sjajnoj usluzi estetskih eksperata više ne morate da plaćate skupe tretmane!

Novello

Konačno možete da se opustite, prepustite i uživate, jer ćete biti u najboljim rukama stručnjaka koji trajno uklanjaju dlačica koristeći pulsirajuće svetlo po cenama koje nikada nisu viđene na tržištu.

Upravo zahvaljujući sjajnoj usluzi i cenama, danas smo postali broj jedan u svetu po tretmanima za negu kože i rešavanja problema neželjenih dlačica.

Našim klijentima želimo da naglasimo da Centar lepote Fotoepilacija Beograd prati pravila o higijeni i kvalitetu od strane povezanih centara, koji deluju u režimu kontrole franšize.

Upravo iz tog razloga, pozivamo sve naše klijente da nam pošalju komentare ili mišljenja koja nam mogu pomoći da poboljšamo ponuđene usluge. U centru lepote Fotoepilacija Beograd negujemo samo kvalitet i lepotu naših klijenata.

Za bilo kakav komentar ili sugestiju, ne ustručavajte se da nas kontaktirate putem mejla korisnickiservis@fotoepilacija.rs.

Fotoepilacija Beograd – Revolucija u lepoti i trajnom uklanjanju neželjenih dlačica

Izdvajamo se od drugih jer smo među prvim uveli jedinstvene tarife za tretmane fotoepilacije i fotopodmlađivanja uz korišćenje IPL tehnologije (tehnologija intenzivne pulsirajuće svetlosti).  

Ključ našeg uspeha leži u demokratizaciji usluga, dostupne svakome, stoga smo danas jedan od najboljih centara za fotoepilaciju u Srbiji.

Neprestano radimo na povećanju ponude usluga. Takođe, nudimo najbolje cene na tržištu, ali i najbolje rezultate. Stvorili smo posebno odeljenje za istraživanje i razvoj koje neprekidno radi na istraživanju najinovativnijih tehnologija u oblasti napredne estetike.

Zahvaljujući našem timu profesionalaca nudimo zaista jedinstven odnos kvaliteta i cene na tržištu.

Fotoepiliacja Beograd - Revolucija u lepoti i ukljanjanju dlačica