Prizrenska 9, Zeleni Venac, Beograd,

Blog

Prednosti SUN&SAFE tehnologije

09/04/2021

Prednosti SUN&SAFE tehnologije u procesu fotoepilacije i uklanjanja neželjenih dlačica sa tela su zaista ogromne u odnosu na klasičnu epilaciju.

Da podsetimo, fotoepilacija je proces uklanjanja dlačica sa lica ili tela koja koristi takozvanu IPL tehnologiju, odnosno pulsirajuće svetlo visokog intenziteta.

Prednosti SUN&SAFE tehnologije – Fotoepilacija preplanule kože

Jedna od najvećih prednosti SUN&SAFE tehnologije jeste mogućnost fotoepilacije na preplanuloj koži. Fotoepilacija preplanule kože je do pre desetak godina bila samo misaona imenica. Znalo se da je preplanula osetljiva i da bilo kakav vid epilacije nije preporučljivo raditi na njoj.

Preplanula koža sklona je pucanju, perutanju i generalno je osetljiva na bilo kakve spoljašnje uticaje ili agense. Stoga, uklanjanje dlačica može biti veoma komplikovano. Međutim, pojavom tretmana fotoepilacije sa IPL tehnologijom ovaj proces je umnogome olakšan, zahvaljujući posebnom modu – SUN&SAFE modu.

Prednosti SUN&SAFE tehnologije

SUN&SAFE je posebna vrsta tretmana koja omogućava trajno uklanjanje dlačica na preplanuloj koži. Još jedna od prednosti SUN&SAFE tehnologije jeste ta što je vreme čekanja pre i posle izlaganja sunčevim zracima i fotoepilacije značajno smanjeno. Više ne morate čekati 15 dana na epilaciju nakon izlaganja UV zračenju. Sada se čeka samo 2 dana. Isto važi i nakon obavljenog tretmana fotoepilacije. Samo dva dana nakon fotoepilacije možete se slobodno sunčati ili odmarati na plaži. Ovo u praksi znači da je fotoepilacija IPL tehnologijom i SUN&SAFE modom moguća u bilo kom godišnjem dobu. Fantastična prilika da svoj ten dovedete do savršenstva, bez brige o neželjenim dlačicama na telu, zar ne?

Prednosti SUN&SAFE tehnologije – Potpuno bezbolan proces uz trenutno vidljive rezultate

Fotoepilacija je potpuno bezbolan i bezbedan tretman. To je ujedno još jedna ogromna prednost ovog načina trajnog uklanjanja dlačica. Lepota zaista ne mora da boli.

Osim što ćete se na bezbolan način rešiti neželjenih dlačica sa lica i tela, u isto vreme uštedićete ogromne svote novca. Setite se samo koliko brijača promenite na mesečnom nivou. Koliko proizvoda za negu posle brijanja? Koliko tretmana depilacije platite na godišnjem nivou? Kada se sve uporedi, fotoepilacija štedi vaše vreme i vaš novac.

Konačno, prednost fotoepilacije uz SUN&SAFE program jeste i ta što su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana. IPL tehnologija podrazumeva korišćenje intenzivne, puslirajuće svetlosti koja uništava ćelije u folikulu dlake i time onemogućava njihov rast. Ovo u praksi znači da je fotoepilacija trajno uklanjanje dlačica.

Kada dođe leto, glatka, preplanula koža prioritet je većini žena, pa i muškaraca. Sada više ne morate da birate između glatke kože i preplanulog tena. Uz fotoepilaciju možete imati oba!

Fotoepilacija Beograd – Najbrži rezultati uz vrhunske stručnjake našeg salona

U salonu lepote Fotoepilacija Beograd pružamo vam usluge trajnog uklanjanja dlačica najsavremenijom metodom – fotoepilaciju uz IPL tehnologiju.

Tim vrhunskih stručnjaka na raspolaganju vam je za konsultacije i zakazivanje termina u svakom trenutku.

Osim usluga fotoepilacije, nudimo vam i sledeće usluge:

  • Fotopodmlađivanje – Ova tehnika podrazumeva rejuvenaciju kože;
  • Ultrazvučno čišćenje lica – Nežna metoda dubinskog čišćenja lica;
  • LED anticelulit tretman – Smanjivanje lokalizovanih masnih naslaga i celulita;
  • Facijalni anti-age tretman – Aktivna nega lica svetlosnom terapijom;
  • Izbeljivanje zuba;
  • Zatezanje tela;
  • Tretman akni.

S obzirom na to da se bliži letnja sezona, koja podrazumeva nošenje kratkih haljina, šortseva, majici na kratke rukave i ostale letnje garderobe, ne zaboravite da zakažete svoj termin fotoepilacije IPL tehnologijom na vreme. Iako se fotoepilacija može vršiti i na preplanuloj koži, olakšajte sebi i pripremite svoju kožu za leto na vreme!

Prednosti SUN&SAFE tehnologije

Salon lepote Fotoepilacija Beograd u svom timu ima vrhunske stručnjake u sferi posla kojom se bavimo. Ljubaznost i profesionalnost usluge ono je što nas čini liderima u svom polju. Posetite nas i uverite se u kvalitet naših usluga. Vaša koža biće vam neizmerno zahvalna.

Salon lepote Fotoepilacija Beograd – Baršunasta koža bez neželjenih dlačica naš je imperativ.

 

2 Comments
  1. […] kada je veća verovatnoća da ćete biti izloženi direktnim sunčevim zracima. Zahvaljujući SUN&SAFE modu, preplanula koža neće biti oštećena ukoliko je podvrgnete tretmanu […]

  2. […] epilacija ostaviti flekice na vašoj koži – grešite! To se neće dogoditi! Zahvaljujući SUN&SAFE modu, epilaciju je moguće vršiti i na preplanuloj koži bez ikakvih nuspojava ili loših […]

Comments are closed.