Prizrenska 9, Zeleni Venac, Beograd,

SUN & SAFE

SUN & SAFE je poseban tretman trajnog uklanjanja neželjenih dlačica sa preplanule kože! Sada je moguće tretirati kožu i tokom leta i zbog toga ne morate da propustite više od dva dana sunčanja!

Fotoepilacija preplanule kože

Centar lepote No+Vello je dizajnirao efikasan i siguran tretman koji dugotrajno uklanja dlačice sa kože koja je bila izložena prirodnom ili veštačkom suncu (UV zracima).

Sa više od 1000 centara u svetu, centar lepote No+Vello je kao lider na polju fotoepilacije predstavio inovaciju u IPL tehnologiji – SUN & SAFE, koja omogućava dugotrajno uklanjanje dlačica na preplanuloj koži.

Istraživanja sprovedena od strane No+Vello sektora za istraživanje i razvoj, koji čini tim lekara, inženjera i stručnjaka iz oblasti fotoepilacije, kao i kompanija iz SAD-a i Izraela specijaliziovanih za IPL tehnologiju, omogućila su da se dođe do značajnijih poboljšanja u aparatima i protokolima koje naši centri koriste.

Tako je na tržište dospeo SUN & SAFE, a centar lepote No+Vello je ovu svoju revolucionarnu tehnologiju patentirao (broj patenta: P201131087).

Sun and safe

Prednosti SUN & SAFE tehnologije

SUN & SAFE značajno smanjuje vreme čekanja na izlaganje sunčevim ili UVA zracima sa 15 na dva dana pre, odnosno posle tretmana.

To, u praksi, znači da klijenti mogu da se podvrgnu tretmanu fotoepilacije tokom cele godine, pa i u letnjim mesecima kada je glatka koža prioritet.

Poboljšanja koja je donela ova tehnologija su pre svega eliminisala poznate kontraindikacije kada je u pitanju epilacija preplanule kože.

Tretman je bezbolan, efikasan, a rezultati su vidljivi već nakon prve sesije. Takođe, moguće je tretirati nekoliko zona lica i tela tokom jedne sesije.

Epilacija tokom leta

SUN & SAFE tehnologija omogućava uklanjanje neželjenih dlačica čak i tokom najvrelijih meseci, a naš tretman je potpuno bezbedan, efikasan i bezbolan.

Ukoliko ne uspete tokom jeseni, zime ili proleća da trajno uklonite sve neželjene dlačice sa tela ili lica, sada, zahvaljujući Centru Lepote, Fotoepilacija Beograd, to možete da uradite i tokom leta!

Epilacija tokom leta - Fotoepilacija Beograd