Prizrenska 9, Zeleni Venac, Beograd,

Blog

Trajna epilacija u Beogradu

31/08/2021

Trajna epilacija u Beogradu je potpuno bezbedan i bezbolan način uklanjanja dlačica sa tela ili lica.

Ukoliko želite da se jednom i zauvek rešite upornih dlačica sa bilo koje regije na telu, trajna epilacija je savršeno rešenje za vas. U salonu lepote Fotoepilacija Beograd čekaju vas vrhunska usluga i moderni uređaji za epilaciju, koji će ukloniti dlačice sa vašeg tela za svega nekoliko sesija.

Zašto je trajna epilacija u Beogradu najbolji izbor za vas otkrivamo vam u narednim redovima.

Trajna epilacija u Beogradu je dostupna svima i uvek

Bez obzira na to da li pripadate ženskom ili muškom polu, trajna epilacija vam je dostupna u našem salonu.

Trajna epilacija u Beogradu

Iako je opšte poznata činjenica da su žene sklonije uklanjanju dlačica na razne načine, u poslednjih nekoliko godina raste i broj muškaraca koji žele trajno rešenje za problem maljavosti po telu.

Muškarci se češće odlučuju za uklanjanje neželjenih dlačica sa leđa ili grudi, jer se upravo to smatra nepoželjnim i utiče na imidž i samopouzdanje. Iz tog razloga, i muški pol sve češće pribegava epilaciji, kao najefikasnijem rešenju za uklanjanje upornih dlačica. Epilacija stomaka, kao i epilacija grudi i epilacija leđa su najpopularniji tretmani kada je u pitanju jači pol.

Kada su u pitanju žene, trajna epilacija je izuzetno popularan tretman uklanjanja dlačica. Žene se najčešće odlučuju za epilaciju ruku, epilaciju nogu ili potkolenica, ali i za epilaciju intimne regije i pazušne zone.

Uz pomoć najsavremenijih aparata koji se koriste u našem salonu, trajna epilacija u Beogradu je bezbedan proces, bez ikakvih komplikacija ili rizika po vaše zdravlje. U svakom trenutku možete se odlučiti za uklanjanje dlačica ovom metodom, bez obzira da li se radi o letnjem ili zimskom periodu. Epilaciju je moguće vršiti i na preplanuloj koži, zahvaljujući posebnom SUN&SAFE modu koji poseduju naši uređaji.

Trajna epilacija rešiće problem maljavosti jednom i zauvek

Ono što je najveća prednost trajne epilacije jeste upravo to – dugotrajnost rezultata. Kada jednom završite sa svim neophodnim sesijama, više nikada nećete imati potrebu za brijačima ili sredstvima za depilaciju.

U zavisnosti od toga koja se regija tretira, kao i od tipa i gustine dlačica, određuje se broj potrebnih sesija. U proseku, neophodno je odraditi od 6 do 10 sesija, kao i jednu preventivnu nakon toga, kako bi rezultati zaista bili trajni. Kada jednom krenete sa sesijama, važno je da ostanete uporni i istrajete u svojoj nameri.

Iako je cena epilacije naizgled veća u odnosu na druge metode uklanjanja dlačica, to zapravo nije tako. Trajna epilacija je daleko isplativiji izbor. Ako uzmemo u obzir da je brijanje u letnjem periodu neophodno gotovo svakoga dana, troškovi kupovine brijača, gelova i pena za brijanje se nagomilavaju. Isto važi i za odlazak u salon na depilaciju voskom ili šećernom pastom. Dlačice se nakon ovih tretmana vraćaju već nakon tri nedelje.

Trajna epilacija vas u poptunosti lišava potrebe za kupovinom svih sredstava za uklanjanje dlačica, jednom i zauvek. Upravo iz tog razloga je ona zapravo ekonomično i isplativo rešenje.

Trajna epilacija je potpuno bezbolan tretman

Ono što većina žena navodi kao razlog protiv depilacije, jeste bol prilikom tretmana. Depilacija voskom često je bolna procedura, koja ostavlja kožu iritiranom i crvenom. Sam proces izaziva neprijatan osećaj i bol kod većine korisnika ovih salonskih usluga.

Nasuprot tome, epilacija je potpuno bezbolna procedura. Moderni uređaji koji se koriste u našem salonu učiniće proces epilacije potpuno bezbednim, bezbolnim i ugodnim. Naši zaposleni na raspolaganju su vam za sve nedoumice i pitanja koja možete imati.

Trajna epilacija u Beogradu

Osim toga, epilacija ne zahteva mnogo prethodne pripreme. Sve što je potrebno jeste da povećate hidrataciju kože u ovom periodu, odnosno regije koja se tretira. Takođe, važno je izbegavati direktne sunčeve zrake dva dana pre i nakon svakog tretmana. Na tretmane dolazite sa čistom i suvom kožom, bez losiona, šminke ili kremica.

Za sve dodatne informacije, u svakom trenutku nas možete kontaktirati!