Prizrenska 9, Zeleni Venac, Beograd,

Blog

Trajna epilacija za muškarce

14/07/2021

Trajna epilacija za muškarce je procedura kojoj pribegava sve veći broj pripadnika jačeg pola. Ova kozmetička procedura je potpuno bezbolna, a daje trajne rezultate. Ona nije namenjena isključivo ženama, iako je neosporna činjenica su joj upravo žene naklonjenije.

Ipak, kada dođe leto i sezona otkrivene kože na plaži, i ogroman broj muškaraca krene da razmišlja o načinima uklanjanja dlačica sa tela. Zašto je trajna epilacija za muškarce savršen izbor otkriva vam salon lepote Fotoepilacija Beograd.

Trajna epilacija za muškarce je odličan izbor leti

Opšte je poznato to da dlačice na telu i licu brže rastu u letnjem periodu. Iz tog razloga se i muškarci upravo leti odlučuju za proces epilacije dlačica sa lica ili tela.

Muškarcima nije strano svakodnevno brijanje brade brijačem ili trimerom, ali ni odlazak u salone lepote radi depilacije dlačica sa određenih regija. Ovi načini uklanjanja dlačica sa tela ili lica su često zamarajući, što je naročito izraženo leti.

Trajna epilacija za muskarce

Ipak, regije kao što su leđa ili grudi često znaju da budu izvor manjka samopouzdanja kod muškog pola zbog maljavosti. Guste, tamne dlačice na ovim regijama sprečavaju veliki broj muškaraca da se u potpunosti prepuste čarima leta i mora. Iz tog razloga oni se često odlučuju na depilaciju. Depilacija predstavlja proces uklanjanja dlačica voskom ili šećernom pastom, nakon čega se dlačice vraćaju u vremenskom periodu od 3 do 4 nedelje. Depilacija može biti veoma bolna, a iritacije kože i crvenilo su neizbežan i sastavni deo ovog procesa. Upravo iz tog razloga je trajna epilacija za muškarce savršen izbor. Naročito se preporučuje epilacija grudi za muškarce ili epilacija leđa.

Kako biste izbegli svakodnevno mučno brijanje i loše reakcije kože na iste, preporučujemo vam lasersku epilaciju koja vas jednom i zauvek rešava neželjenih dlačica.

Laserska epilacija se naročito preporučuje sportistima

Muškarci koji se bave sportovima poput biciklizma ili bodibildinga znaju koliko neželjene dlačice na telu mogu biti veliki problem.

Biciklizam podrazumeva navlačenje uske opreme i odeće, kako bi se što više smanjio otpor tela prema vetru i strujanju vazduha, u cilju ostvarivanja što boljih rezultata. Iz tog razloga sve veći broj biciklista se odlučuje na uklanjanje neželjenih dlačica sa donjih ekstremiteta, odnosno za epilaciju potkolenica ili celih nogu. Navlačenje i skidanje ovako uske garderobe može biti veoma bolno upravo zbog dlačica, koje su kod muškaraca itekako guste i jake. Zato je trajna epilacija za muškarce koji se bave biciklizmom itekako preporučljiva. Za svega nekoliko sesija rešava se ovaj problem.

I bodibilding spada u red sportova za koje se preporučuje trajna epilacija. Izgled savršeno isklesanog tela koje se prezentuje na takmičenjima ove vrste bio bi potpuno narušen dlačicama. Zato se bodibilderi odlučuju na njihovo uklanjanje. Laserska epilacija najbolji je način za to.

I drugi sportovi u kojem je preterano znojenje neizostavno mogu podrazumevati uklanjanje dlačica kako ne bi došlo do iritacija kože. Jedini siguran, dugotrajan i bezbedan način za to jeste epilacija.

Trajna epilacija za muškarce u salonu lepote Fotoepilacija Beograd

Ukoliko ste se odlučili da se ovog leta jednom i zauvek rešite neželjenih dlačica sa tela, vaš najbolji saveznik biće salon lepote Fotoepilacija Beograd.

Naš salon čini tim vrhunskih stručnjaka u ovoj sferi kozmetičkog sveta, koji su u svakom trenutku na raspolaganju za odgovore na vaša pitanja. Prvi termin i konsultacije za proceduru laserske epilacije možete zakazati već danas.

Trajna epilacija za muskarce

Epilacija u letnjem periodu u našem salonu je potpuno bezbedna, zahvaljujući najsavremenijim uređajima koje posedujemo. Uz pomoć SUN&SAFE tehnologije, epilaciju je moguće vršiti i na preplanuloj koži. Ovo je čini pogodnom i leti, nakon boravka na moru ili nekoj egzotičnoj lokaciji.

Pre svakog tretmana ili sesije važno je voditi više računa o negovanju kože, ali i izbegavati direktne sunčeve zrake dva dana pre i posle epilacije. Za sve dodatne informacije uvek nas možete kontaktirati.