Prizrenska 9, Zeleni Venac, Beograd,

Blog

Tretmani za dubinsko čišćenje kože – Ultrazvuk kao najbolja tehnologija!

30/03/2021

Kada su u pitanju tretmani za dubinsko čišćenje kože, ispostavilo se da ultrazvučno čišćenje lica nema premca.

Dubinsko čišćenje pora pomoću ultrazvučnih talasa, bez upotrebe hemijskih sredstava i mehaničkog stiskanja kože, danas se smatra jednom od najboljih opcija da savršeno očistite svoju kožu.

Kao najinovativnija metoda u ovoj oblasti kozmetologije, ultrazvučno čišćenje kože je namenjeno gotovo svima, čak i onima sa osetljivom kožom.

Tretmani za dubinsko čišćenje kože – Zašto su neophodni?

Tačno je da redovno čišćenje i nega kože u kućnim uslovima jesu bitna stavka da vam koža uvek bude čista i uredna. Međutim, profesionalni tretmani za dubinsko čišćenje kože su neophodna stavka.

Tretmani za dubinsko čišćenje kože

Baš kao što i samo ime govori, dubinsko čišćenje lica pruža DUBOKO čišćenje. Ovo čišćenje pomaže u oslobađanju kože od neželjenih nakupina ulja, toksina, prljavštine, bakterija i svih ostataka ćelija kože – što sve doprinosi neželjenim stanjima na koži, poput akni i prevremenog starenja.

Da biste sprečili izbijanje mitesera, akni, bubuljica, tamnih mrlja i bora, dermatolozi i stručnjaci za lepotu širom sveta ne mogu dovoljno naglasiti važnost dubinskog čišćenja lica.

Zbog toga je od vitalne važnosti da se redovno podvrgavate rutinama dubinskog čišćenja kože, koristeći prave alate i proizvode.

Da biste to uradili, toplo preporučujemo upotrebu ultrazvučnog čišćenja kože.

Ultrazvučno čišćenje lica – Najbolja metoda za dubinsko čišćenje kože

Ultrazvučni talasi su vibracioni mediji različite frekvencije i amplitude. Izvor ultrazvuka mehanički utiče na tkiva u kontaktu sa njegovim visokofrekventnim oscilacijama. Pritisak u tkivima se menja, odvija se mikrovibracija. Budući da ultrazvuk ubrzava difuziju materijala u ćelijama i povećava provodljivost kože, on podstiče apsorbovanje različitih terapijskih supstanci preko kože.

Ultrazvučno čišćenje lica ima sledeće efekte:

  • čisti kožu od odumrlih ćelija, prljavštine, znoja i viška sebuma iz lojnih žlezda
  • uklanja komedone, akne i bubuljice
  • skuplja pore i zateže kožu
  • proširuje krvne sudove, poboljšavajući tako cirkulaciju krvi
  • poboljšava ćelijsku hidrataciju
  • stimuliše stvaranje kolagena i regeneraciju ćelija.

Nakon postupka, koža postaje čista, lepa i blistava.

Pojačanje apsorpcije i produktivnosti drugih proizvoda za kožu

Kreme, serumi i drugi proizvodi za negu kože sadrže niz korisnih sastojaka koji imaju za cilj da poboljšaju celokupno zdravlje kože. Ukoliko vaša koža nije adekvatno očišćena, a još uvek nanosite proizvod za negu kože, skoro nikada nećete postići željene rezultate.

Željeni rezultati se ne postižu, budući proizvod za negu kože stoji samo na vrhu kože i ne može da prodre dublje.

Ultrazvučno čišćenje kože čisti pore i ubrzava apsorpciju hranljivih sastojaka iz drugih proizvoda za negu kože.

Poboljšajte zdravlje vaše kože

Posedovanje i održavanje čiste kože ide ruku pod ruku sa efikasnom cirkulacijom krvi. Krv prenosi hranljive sastojke i kiseonik u ćelije po celom telu, uključujući i vašu kožu. Krv takođe odnosi otpadne proizvode sa kože i ćelija.

Ultrazvučno čišćenje kože poboljšava cirkulaciju krvi, ali i metabolizam limfe i samim tim celokupno zdravlje vaše kože.

Nežan tretman prema osetljivoj koži

Žene sa osetljivom kožom su uglavnom korisnice ultrazvučnog čišćenja kože. Ako takođe imate osetljivu kožu, najbolja opcija je upravo ovaj tretman, koji nadmašuje ostale alate za mikrodermabraziju i grube četke za čišćenje kože.

Ultrazvučno čišćenje lica može biti dopunjeno sa nekim od drugih kozmetičkih tretmana – za postizanje maksimalnih rezultata.

Tretmani za dubinsko čišćenje kože

Savetujemo primenu IPL – tretmana fotopomlađivanja i regeneracije kože, koji je pogodan i za tretiranje akni i rešavanje problema pigmentacije.

Ultrazvučna tehnologija je dokazano efikasna u postizanju glatke, blistave i mladolike kože lica.

Fotoepilacija Beograd – Najbolji tretmani za dubinsko čišćenje kože na jednom mestu!

One Comment
  1. […] Duboka toplota koju stvara ultrazvuk može da pomogne u dubinskom čišćenju lica. […]

Comments are closed.