Prizrenska 9, Zeleni Venac, Beograd,

Ultrazvučna tehnologija

Ultrazvučna tehnologija

Ultrazvučna tehnologija je najmodernija i najefikasnija tehnologija koja primenom struje i zvučnog talasa blagotvorno deluje na kožu.

Šta je ultrazvuk?

Ultrazvuk je emitovanje zvučnog talasa nečujnog za ljudsko uho. On proizvodi termičke, mehaničke i hemijske promene sa korisnim efektima za kožu.

Ultrazvučno čišćenje lica je u potpunosti bezbolno i neškodljivo.

Galvanska energija (konstantna struja)

Galvanska energija se sve češće koristi u kozmetičkim tretmanima. Reč je o konstantnoj jednosmernoj struji čiji tok elektrona ne menja smer kretanja tokom vremena.

Ova energija još je poznata i pod imenom galvanska energija. U kozmetološkoj primeni ona aktivira stimulaciju proizvodnje kolagena i elastina, stimuliše regeneraciju ćelija i pomaže pri apsorpciji aktivnih sastojaka korišćenih tokom tretmana.

Čišćenje lica ultrazvučnom tehnologijom

  • Ultrazvuk je jedna od najinovativnijih tehnologija u sektoru lepote
  • Postiže dubinsko čišćenje i uklanja nečistoće sa kože, a pri tome je ne oštećuje
  • Bez upotrebe hemijskih proizvoda uklanja mrtve ćelije i aktivira cirkulaciju na tretiranoj zoni, stimulišući tako stvaranje kolagena i obnavljanje ćelija
  • Naša oprema za čišćenje lica na efikasan način kombinuje ultrazvuk i galvansku energiju, što omogućava da se za svaki tip kože primeni adekvatan tretman

Zašto je važno dubinsko čišćenje lica?

Čišćenje lica je veoma važan proces održavanja lične higijene. Lice se mora čistiti minimum dva puta dnevno:

  • Ujutru – Kako bi se uklonio višak sebuma koji se akumulira tokom noći
  • Uveče – Kako bi se uklonile nečistoće ili tragovi šminke

Ipak, koliko god da se temeljno čisti lice, nije moguće detaljno i u potpunosti ukloniti sve nečistoće koje se nakupe u porama.

Upravo je to jedan od razloga zašto je neophodno koristiti prednosti i benefite ultrazvučne tehnologije i temeljno očistiti kožu lica.

Usled nečistoća stvaraju se akne, ali i brojni drugi problemi. Dubinsko čišćenje lica je ključno za blistavu i zdravu kožu. Tek nakon temeljnog čišćenja lica preporučuje se dalja nega za revitalizaciju i regeneraciju kože.