Prizrenska 9, Zeleni Venac, Beograd,

Ultrazvučno čišćenje lica

Kao posledica nezdravih životnih navika, svakodnevnog stresa kojem smo izloženi najčešći su uzroci nastanka mitesera i bora. Masnoća i nečistoća se nakuplja u unutrašnjosti pora i stvaraju crne tačkice koje kvare izgled lica i čine nas da se izgledamo staro.

Osim što kvare izgled, mogu uzrokovati pojavu akni i crvenila. Miteseri najčešće nastaju na regiji nosa, čela i obraza gde je koža najpodložnija stvaranju masnoća.

Nekada je nemoguće sprečiti nastanak mitisera, koliko god održavali čistoću kože, jer često nastaju kao posledica hormonalnih promena (u pubertetu, kod žena tokom menstrualnog ciklusa ili u drugom stanju).

Većina vas obrati se za pomoć tek kada se javi određeni problem, što je naš savet da izbegavate. Ukoliko redovno brinite o svom licu i idete na tretmane, sasećete problem u korenu, a lice će dugo vremena ostati mladoliko, lepo i zahvalno.

Kako se rešiti mitesera uz pomoć ultrazvučnog čišćenja?

Dosta vas se žalilo kako su vam klasnični tretmani bili izrazito bolni i nakon čišćenja lice je bilo praktički zapaljeno. 

U odnosu na klasične tretmane čišćenja, ova metoda je krajnje opuštajuća i potpuno bezbolna.

A to potvrđuje izjava naše dugogodišnje klijentikenje koja kaže:”Uvek kada sam napeta, umorna i osećam da mi je lice “prljavo”, ja dođem na tretman kod vas i posle sam kao nova osoba”. Ova izjava pokazuje koliko je sama procedura bezbolna i opuštajuća.

Ono što je važno istaknuti jeste da u tretmanu nema upotrebe hemijskih proizvoda, što ga čini idealnim i za najosetljiviji tip kože. Pored uklanja mrtvih ćelija, dodatni benefiti su da ova procedura reaktivira cirkulaciju, vrši detoksikaciju kože na tretiranoj zoni i stimulišući stvaranje kolagena i obnavljanje ćelija.

Pored sigurne i bezbolne procedure, jako je važno osoblje koje će tretman uraditi. Našu Aleksandru ćete upoznati u salonu, ali prije nego što dođete kod nas upoznaćemo vas koji svi tretmani lica postoje

Tretmani za dubinsko čišćenje kože

Postoje tri vrste ultrazvučnog čišćenja lica

Kao što smo spomenuli prethodno metoda je neinvazivna za kožu, ne ostavlja crvenilo, a sama procedura je bezbolna.

Ono što je važno znati jeste da postoje tri vrste ultrazvučnog čisćenja lica, a određuju se u zavisnosti od tipa i stanja kože.

 • Esencijalno čisćenje– ova metoda je namenjena tinejdžerima.Tokom puberteta pojačano se luči hormon androgen koji potiče rad lojnih žlezda koje pojačano proizvode sebum (prirodna masnoća našeg tela).Upravo taj sebum je glavni krivac za mitesere, akne i kožna oboljenja kod tinejdžera. Ovom  metodom se dubinski čisti lice i otklanja sebum, a posle tretmana lice je kao novo. Cena tretmana je 15 Evra.
 • Nutritivno čićcenje – namenjeno je dehidriranoj, izboranoj i “mlitavoj” koži. Uz ultrazvuk uključuje se i galavnska energija. Galvanska energija podstiče rad kolagena i elastina, obezbeđuje dobro prodiranje u kožu ampula, antianging seruma i krema. Cena tretmana je 15 Evra.
 •  Regenerativno cišćenje je slično kao nutritivno sa ultrazvukom i sa upotrebom galvanske energije, ali razlika je u tome što se dodatno stavlja (nanosi) i maske Aloe Vera. Sigurno ste primetili da mnogi proizvodi za negu kože i  higijenu uključuju aloe vera ekstrakt. To nije slučajno, jer Aloe Vera je najbolji prirodni lek za kožne probleme, a takođe pomaže da se smanje simptomi starenja kože.  Nanošenjem maske na lice osetićete opuštenost i mirnoću, koža će se hidratiovati, a  pegice i flekice će se regenerisati. Cena tretmana je 25 Evra.
Zašto je važno redovno čišćenje kože

Šta ostali misle o tretmanu?

Kontaktirajte nas!

  Ultrazvučno čišćenje lica značajno poboljšava kvalitet kože

  Dubinsko čišćenje kože je prvi korak do idealno čistih pora

  Ako vam je potrebna profesionalna, a u isto vreme i veoma nežna metoda dubinskog čišćenja lica, ultrazvuk je najefikasniji i najprijatniji način za uklanjanje svih nečistoća sa kože. Smatra se jednom od najinovativnijih tehnologija u sektoru lepote.

  Nema upotrebe hemijskih proizvoda, što ovaj metod čišćenja lica čini pogodnim i za najosetljiviji tip kože. Uklanja mrtve ćelije i reaktivira cirkulaciju na tretiranoj zoni stimulišući stvaranje kolagena i obnavljanje ćelija.

  Fotoepilacija Beograd oprema za čišćenje lica na veoma efikasan način kombinuje ultrazvuk i galvansku energiju. Time se omogućava adekvatna primena tretmana na svakom tipu kože. Ona postaje savršeno čista na brz i efikasan način.

  Ultrazvučno čišćenje lica kod žena - Fotoepilacija Beograd

  Tri koraka do savršene kože

  Ultrazvučno čišćenje lica kod muškaraca - Fotoepilacija Beograd
  KORAK 1: Odaberite vrstu čišćenja prema tipu kože

  PROSKIN ESENCIJALNI – Osnovno čišćenje koje se preporučuje svim tipovima kože. Podrazumeva kombinaciju ultrazvuka i profesionalne kozmetike odabrane prema vašem tipu kože.

  PROSKIN NUTRITIVNI – Nutritivno čišćenje pomaže u rešavanju problema suve i dehidrirane kože. Odlaže pojavu bora i kožu čini sjajnijom. Tretman se izvodi u kombinaciji ultrazvuka, galvanske struje i profesionalne kozmetike odabrane prema vašem tipu kože.

  PROSKIN REGENERATIVNI – Regenerativno čišćenje kože povećava njenu gustinu i sjaj. Preporučuje se kod osetljivog tipa kože, zbog svog umirujućeg i regenerativnog efekta. Tretman kombinuje ultrazvuk, galvansku energiju i profesionalnu masku za lice odabranu za vaš tip kože.

  KORAK 2: Osnovna nega + nadogradnja

  Ultrazvučno čišćenje lica možete da bude dopunjeno sa nekim od tretmana i tako se može postići maksimalni rezultat.

  IPL – tretman fotopomlađivanja i regeneracije kože, pogodan i za tretiranje akni i rešavanje problema pigmentacije. Svetlosna tehnologija je izuzetno efikasna u postizanju glatke, blistave i mladolike kože lica.

  KORAK 3: Svakodnevna nega za održavanje rezultata

  Ultrazvučno čišćenje lica možete da bude dopunjeno sa nekim od tretmana i tako se može postići maksimalni rezultat.

  IPL – tretman fotopomlađivanja i regeneracije kože, pogodan i za tretiranje akni i rešavanje problema pigmentacije. Svetlosna tehnologija je izuzetno efikasna u postizanju glatke, blistave i mladolike kože lica.