Prizrenska 9, Zeleni Venac, Beograd,

Blog

Zatezanje tela leti – Glatka i revitalizovana koža!

20/07/2021

Zatezanje tela leti je naročito preporučljivo u ovom godišnjem dobu. Ova kozmetička procedura kao rezultat daje savršeno glatku i revitalizovanu kožu.

U letnjem periodu svaka žena želi da bude najbolja verzija sebe. Leto je savršeno za nošenje kratkih majici, šortseva, suknji ili lepršavih haljinica. Kada je naša koža otkrivena više nego inače, želimo da ona izgleda najbolje moguće. Zato je zatezanje tela leti savršeno za sve osobe koje žele da svoju kožu dovedu do tog stadijuma.

Glatka i zategnuta koža je prioritet kada dođu topli letnji dani i živa u termometru pokaže više od 30 stepeni.

Kako doći do zategnute kože koja izgleda zdravo i obnovljeno?

Opuštenost kože čest je problem kod ljudi koji su naglo izgubili mnogo kilograma, a kod nekih žena i nakon porođaja. Često se poseže za raznim anticelulit gelovima ili kremama za zatezanje kože. Iako ćete verovatno primetiti određene rezultate, veća je verovatnoća da ćete biti razočarani njihovim učinkom.

Pre nego što se odlučite za bilo kakvo kratkoročno rešenje, morate znati da najbolje rezultate daje kombinacija različitih faktora.

Zatezanje koze leti

Pre svega, najbolje što možete učiniti za sebe i svoju kožu jeste da počnete da se hranite raznovrsno i zdravo. Ovo podrazumeva izbegavanje brze hrane, slatkiša, gaziranih sokova, alkohola, energetskih pića i prerađene hrane. Na vašem jelovniku bi trebalo da se nađu namirnice koje su zdrave – što više povrća i voća, nemasno meso, mlečni proizvodi, žitarice.

Osim toga, fizička aktivnost je od presudne važnosti. Svakodnevno šetanje u periodu od 30 minuta ili više, lagani džoging ili vežbe svakako će doprineti sveopštem zdravstvenom stanju, pa tako i zdravlju vaše kože. Ne zaboravite da unosite i dovoljne količine tečnosti. Zatezanje tela leti biće mnogo učinkovitije uz preporučen dnevni unos tečnosti!

Kada sve ove smernice pratite, efekti kozmetičke procedure zatezanja tela biće mnogo izraženiji! I pored praćenja svih smernica, koži je ponekad potrebna dodatna pomoć. Pomoć pri zatezanju tela najsavremenijim uređajem nudi vam salon lepote Fotoepilacija Beograd.

Zatezanje tela leti uz pomoć LED + Estetic uređaja

Kao što smo već naglasili, opuštenost kože se može javiti usled različitih uticaja ili promena koje se dešavaju u vašem telu. Kako biste se rešili ovog neugodnog problema, pomoć vam može pružiti tretman LED + Estetic uređaj.

Tretman ovog tipa podrazumeva korišćenje specijalnih proizvoda, koji funkcionišu u simbiozi za najbolje moguće rezultate.

LED + Estetic uređaj podstiče proizvodnju elastina i kolagena u koži, čineći je glatkom i obnovljenom. Ovim se značajno poboljšava tonus kože i ona deluje zategnuto i podmlađeno.

Prednosti ovog tretmana su ogromne. Pre svega, osim što koža estetski deluje zategnuto, zateže se i potkožno tkivo. Dakle, ovo nije samo površinski tretman kože. On deluje mnogo dublje.

Važno je naglasiti da ovaj proces nije invanzivan i da tokom njega nećete osećati nikakvu nelagodu. Tretiranje kože LED + Estetic uređajem je potpuno bezbolno. Ne postoje neželjeni efekti ove kozmetičke procedure.

Period nakon porođaja može biti stresan po svaku majku, te se često zapostavlja stanje kože. Zato je zatezanje tela leti posebno preporučljivo porodiljama.

Takođe, ovaj tretman će pospešiti i rezultate anticelulit tretmana, što mu daje dodatnu prednost u odnosu na ostale.

Zatezanje tela leti – Koje zone na telu je moguće tretirati ovim uređajem?

Opuštenost kože se može javiti na bilo kom delu tela, ali postoje određene regije koje su više sklone ovoj pojavi.

Ukoliko je osoba bila gojazna, sa mnogo nagomilanih kilograma, a desi se nagli gubitak istih, često će se opuštenost kože najpre primetiti na stomaku, gornjim i donjim ekstremitetima. Regije stomaka, ruku i nogu mogu se tretirati LED + Estetic uređajem u našem salonu lepote Fotoepilacija Beograd. Tretiranje regije donjeg stomaka naročito je preporučljivo nakon porođaja.

Zatezanje koze leti

Osim ovih regija, uređajem se mogu tretirati i regije leđa i grudi, lumbalne regije i gluteus. Na vama je da odlučite na kojoj regiji tela vam je pomoć najpotrebnija.

Kao i kod trajne epilacije, broj neophodnih tretmana zavisi od različitih faktora, kao što su starosna dob, lokalizacija masnih naslaga ili zona tretiranja. Za više dodatnih informacija u svakom trenutku možete nas konaktirati.